Πίσω

Οι 5 καλύτερες συνταγές για light γλυκά είναι εδώ. Απόλαυσε γλυκές λιχουδιές χωρίς ζάχαρη, χωρίς γλουτένη, χωρίς τύψεις!

Ναι, ναι, είναι αλήθεια ότι όλοι θέλουμε το γλυκό μας και όλοι σκεφτόμαστε κάθε φορά ότι κάποιος θα έπρεπε να εφεύρει λιχουδιές που δεν θα μας δημιουργούν τύψεις. Για αυτό είμαι εδώ, για να σας δείξω ότι μπορείτε να φάτε γλυκό, που δεν έχει καμία διαφορά με τα υπόλοιπα, χωρίς να χρειάζεται ζάχαρη, πολλά αυγά, μεγάλη ποσότητα βούτυρου και ό,τι άλλο θεωρείται ένοχο για την υγεία μας.

Οι συνταγές μου θα σας λύσουν τα χέρια και θα κάνουν τη γλυκιά “αταξία” σας… εμμονή!

Δοκιμάστε όλα τα γλυκά, ακόμα κι εσείς που αποφεύγετε τη γλουτένη, αλλά θέλετε να απολαύσετε μία ασύγκριτη σε γεύση τούρτα.

Είπαμε, εδώ είμαι για να νοιάζομαι για όλους σας και να σας προτείνω τα καλύτερα.

Περιμένω τα μηνύματά σας, τα σχόλιά σας και όλα όσα θέλετε να μοιραστούμε. Θέλω να μου στέλνετε φωτογραφίες από όσα δημιουργείτε και να με κάνετε περήφανη. Είμαι πάντα εδώ για εσάς! Μην ξεχνάτε να μαθαίνετε καινούρια και περισσότερα πράγματα μέσα από τα Μυστικά μου, εκεί που σας αποκαλύπτω όλη μου τη γνώση και την εμπειρία, για να δημιουργείτε μαγειρικά και ζαχαροπλαστικά θαύματα.

Συνεχίστε να μαγειρεύετε με πάθος, συνταγές… που τρώγονται.

Με πολλή αγάπη 

Αργυρώ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μοιράσου το

Κάτι μαγειρεύεται