Συμμετοχή της Λέσχης Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος στο Φεστιβάλ Γαστρονομίας «Gastronomic routes of the Silk Road, Journey for the taste»στο Αστραχάν της Ρωσίας

Ιδιαίτερα σημαντική ήταν η παρουσία της Ελλάδας και της Λέσχης Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος στο Φεστιβάλ Γαστρονομίας «Gastronomic routes of the Silk Road, Journey for the taste» που πραγματοποιήθηκε στο Αστραχάν της Ρωσίας από τις 7 έως 9 Ιουλίου 2017. Στο Φεστιβάλ Γαστρονομίας των Χωρών του μεταξιού που διοργανώθηκε από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού, το Διεθνές Κέντρο Οίνου και Γαστρονομίας και το World Forum Festival συμμετείχε δυναμικά και ο ΕΟΤ Ρωσίας, αναλαμβάνοντας τη διοργάνωση της ελληνικής αποστολής.

Σε συνεργασία με εκπροσώπους του Γραφείου ΕΟΤ Ρωσίας, την αποστολή της Ελλάδας συνόδευσε το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Λέσχης Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος κ. Πανουσιάδης Αντώνιος, ο οποίος συμμετείχε σε όλο το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για την προώθηση της Ελληνικής Γαστρονομίας παρουσιάζοντας πιάτα από τη Μακεδονική Κουζίνα. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του Γαστρονομικού Φεστιβάλ ο κ. Πανουσιάδης συμμετείχε στην παρασκευή ελληνικών πιάτων σε διάφορα εστιατόρια, στο Galla dinner που δόθηκε στην Όπερα του Αστραχάν, ενώ την τελευταία ημέρα υλοποίησε μία επίδειξη master class στις όχθες του ποταμού Βόλγα.

Η Λέσχη Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος μέσω της πολύπλευρης δράσης της καταβάλλει συνεχείς προσπάθειες με κεντρικό στόχο την προβολή και διάδοση της Ελληνικής Κουζίνας και γαστρονομίας και την ενίσχυση του γαστρονομικού τουρισμού.

Με εκτίμηση,

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Λέσχης

Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μοιράσου το

Κάτι μαγειρεύεται