Εκτέλεση
Βράζουμε πρώτα τα ζυμαρικά μας σε αλατισμένο νερό.
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και ροδίζουμε την ψιλοκομμένη πανσέτα για 5 λεπτά..
Σπάμε τη σκελίδα σκόρδο και την προσθέτουμε και αφήνουμε να αρωματίσει για 1 με 2 λεπτά.
Το αφαιρούμε.
Χτυπάμε τα αυγά σε μπολ με το μισό τριμμένο τυρί.
Προσθέτουμε αλατοπίπερο.
Στραγγίζουμε τα ζυμαρικά και κρατάμε λίγο από το νερό που έβρασαν.
Τα ξαναβάζουμε καυτά όπως είναι στην κατσαρόλα.
Η φωτιά πρέπει να είναι στο πιο χαμηλό.
Προσθέτουμε το βούτυρο και ανακατεύουμε καλά να λιώσει και αρωματίσει τα ζυμαρικά με άρωμα και γεύση βουτύρου.
Προσθέτουμε την ψημένη πανσέτα καθώς και τα χτυπημένα αυγά.
Όπως είναι όλα καυτά ανακατεύουμε με τσιμπίδα να ενωθούν τα υλικά.
Προσθέτουμε το υπόλοιπο τυρί και αποσύρουμε από την φωτιά.
Βαζουμε το ψιλοκομμένο μαϊντανό, ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε αμέσως.