Τη σερβίρουμε ως ορεκτικό με τραγανές πίτες.

Τη σερβίρουμε ως ορεκτικό με τραγανές πίτες.

  • προετοιμασία 10 λεπτά
  • μαγείρεμα 10 λεπτά
11

Για την πικάντικη πιπεροσαλάτα

  • 500 γρ. φέτα μαλακή
  • 3 σκελ. σκόρδο
  • 6 πιπεριές Φλωρίνης (εμπορίου σε βαζάκι)
  • 1 κ.σ. πιπέρι καγιέν
  • 1/2 φλ. ελαιόλαδο
Διαφήμιση

Διατροφικός Πίνακας

Διατροφική Αξία ανά μερίδα
    * Με βάση τη συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη των 2000 kcal για έναν ενήλικα.

    * Η θερμιδική κάλυψη και η σύσταση μακροστοιχείων γίνεται κατά προσέγγιση κι αφορά μια μερίδα της συνταγής.

    Για την πιπεροσαλάτα

    Στραγγίζουμε καλά σε απορροφητικό χαρτί τις πιπεριές Φλωρίνης.

    Τοποθετούμε το ελαιόλαδο και όλα τα υπόλοιπα υλικά στον κάδο του μίξερ με τους κόφτες.

    Απαραίτητη προϋπόθεση η φέτα που έχουμε αγοράσει να είναι μαλακή και υγρή.

    Πολτοποιούμε την πιπεροσαλάτα και την παγώνουμε στο ψυγείο.

    Διαφήμιση
    Κάτι μαγειρεύεται