Στριφτάρια με κατσικίσιο τυρί, της Ελένης Χριστοδούλου

Υλικά

Για το φύλλο
1/2 κ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 φλυτζανάκι του καφέ ελαιόλαδο,
2 κ.σ ξύδι,
1 κ.γ αλάτι,
χλιαρό νερό όσο πάρει

Για τη γέμιση
350 γραμμ. κατσικίσιο τυρί (σκληρό σαν φέτα),
ελαιόλαδο


Εκτέλεση

Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί, μέχρι να έχουμε μια μαλακή ζύμη.

Χωρίζουμε σε μπαλάκια των 50 γραμμαρίων.

Αλευρώνουμε καλά τον πάγκο μας, και ανοίγουμε σε φύλλο ένα ένα ζυμαράκι, σε μέγεθος πιάτου. Αλείφουμε όλη την επιφάνεια με ελαιόλαδο, τοποθετούμε 2 κουταλιές της σούπας τριμμένο κατσικίσιο τυρί, τυλίγουμε και πλάθουμε σε σχήμα σαλιγκάρι.

Ψήνουμε στους 200 βαθμούς C, μέχρι να ροδίσουν.