• προετοιμασία 10 λεπτά
  • μαγείρεμα 5 λεπτά
73

Υλικά

  • Μερίδες 25 τεμ.
  • 2 φλ. σταγόνες κουβερτούρα
  • 2 φλ. σταγόνες σοκολάτα λευκή
  • 1 φλ. χοντροκομμένα και καβουρντισμένα αμύγδαλα
Διαφήμιση

Διατροφικός Πίνακας

Διατροφική Αξία ανά μερίδα
    * Με βάση τη συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη των 2000 kcal για έναν ενήλικα.

    * Η θερμιδική κάλυψη και η σύσταση μακροστοιχείων γίνεται κατά προσέγγιση κι αφορά μια μερίδα της συνταγής.

    Σοκολατάκια με αμύγδαλo

    Αυτά τα δίχρωμα σοκολατάκια με κουβερτούρα, λευκή σοκολάτα και αμύγδαλα είναι το κάτι άλλο! Πρέπει να τα δοκιμάσετε!

    Απλώνουμε λαδόκολλα σε μία λαμαρίνα.

    Κατόπιν, λιώνουμε σε μπεν μαρί το 1 ¾ φλ., σταγόνες κουβερτούρας. Διαβάστε εδώ πως λιώνουμε σωστά την κουβερτούρα.

    Ρίχνουμε τη λιωμένη κουβερτούρα στη λαδόκολλα, να κάνει στρώση.

    Λιώνουμε και τη λευκή σοκολάτα (1 ¾ φλ.) και τη ρίχνουμε επάνω στην κουβερτούρα.

    Με ένα μαχαίρι ανακατεύουμε ελαφρά τις δύο σοκολάτες να γίνει στην όψη σαν μάρμαρο δίχρωμο με νερά.

    Πασπαλίζουμε τις υπόλοιπες σταγόνες κουβερτούρας και λευκής σοκολάτας, καθώς και τα καβουρντισμένα αμύγδαλα.

    Τα πιέζουμε με την παλάμη μας να κολλήσουν επάνω στη λιωμένη δίχρωμη σοκολάτα. Αφήνουμε να κρυώσει καλά.

    Το βάζουμε στο ψυγείο να παγώσει τελείως.

    Αφαιρούμε τη λαδόκολλα και σπάμε σε κομμάτια τα σοκολατάκια σε μέγεθος μπουκιάς.

    Θέλετε περισσότερες εύκολες συνταγές για φανταστικά γλυκά με σοκολάτα; Βρείτε τες όλες εδώ.

    Αν σας άρεσαν αυτά τα εύκολα σοκολατάκια με αμύγδαλο, δοκιμάστε και την παρακάτω τέλεια συνταγή

    Διαφήμιση
    Κάτι μαγειρεύεται