Εκτέλεση
Σε βαθύ τηγάνι ή πλασοτέ κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και ροδίζουμε το στηθος για 5΄-6΄.
Προσθέτουμε το σκόρδο και σοτάρουμε για 1΄ ακόμη.
Σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε τη γαλοπούλα να τραβήξει όλα τα υγρά της.
Προσθέτουμε τις ντομάτες με τα ζουμιά τους, το μπαχάρι, τη ζάχαρη, το αλάτι και το πιπέρι.
Σκεπάζουμε και σιγοβράζουμε για 25΄, έως ότου να μαλακώσει καλά.
Τέλος περιχύνουμε το φαγητό με την κρέμα γάλακτος και αμέσως μετά πασπαλίζουμε μαϊντανό.
Θα το βρείτε πεντανόστιμο!