Πίσω

Γιορτη με την Αργυρω

Τι είναι ένα γιορτινό τραπέζι;

Ποιες μέρες στρώνουμε γιορτινό τραπέζι; Φτάνουν τα φαγητα και οι συνταγεσ για να γίνει ένα τραπεζι γιορτινο, ή χρειαζόμαστε κι άλλες ιδεεσ; Χωρίς δημιουργικές ιδεεσ, μόνο οι συνταγεσ για φαγητα, με κρέας ή θαλασσινα, δεν αρκούν για να φτιάξουν ένα πραγματικά γιορτινο τραπεζι. Η Aργυρω, με συνταγεσ για φαγητα με κρέας ή θαλασσινα, μεταμορφώνει ένα απλώς γιορτινο τραπεζι σε αληθινή γιορτη. Πέρα από τις απαραίτητες για το γιορτινο τραπεζι συνταγεσ, στην Aργυρω, θα βρούμε ιδεεσ διακόσμησης και σερβιρίσματος, απαραίτητες για κάθε γιορτη. Στην Aργυρω θα βρούμε αμέτρητες ιδεεσ και συνταγές για φαγητα για το γιορτινό τραπέζι, κατηγοριοποιημένες, ανάλογα με τη γιορτη. Η Aργυρω μας μαθαίνει να στρώνουμε γιορτινό τραπέζι στις γιορτές, αλλά και να μετατρέπουμε την Κυριακή σε γιορτη.

Τα Χριστουγεννιάτικο και πασχαλινό τραπέζι, γιορτη με την Αργυρω

Στις μεγάλες θρησκευτικές γιορτές, οι συνταγεσ για το  γιορτινο τραπεζι έχουν την τιμητική τους. Τα Χριστούγεννα και το Πάσχα, επιλέγουμε συνήθως κλασικά φαγητα για το γιορτινο μας τραπεζι, με συνταγεσ βασισμένες κυρίως στο κρέας. Οι ιδεεσ για παραδοσιακά φαγητα που μας δίνει η Aργυρω για κάθε γιορτινο τραπεζι και κάθε γιορτη, είναι πραγματικά ανεξάντλητες. Τι κάνουμε όμως με τους συγγενείς που αποφεύγουν το κρέας για λόγους υγείας ή αν έχουμε καλεσμένους vegetarian ή vegan; H Aργυρω, με ιδεες για χορτοφαγικά πιάτα ή συνταγες με θαλασσινα για το γιορτινο τραπεζι, φροντίζει όλοι να απολαύσουν τη γιορτη.

Γιορτη, γενέθλια και καλέσματα με την Αργυρω

Το γιορτινο τραπεζι, ωστόσο, δεν εξαντλείται στα Χριστούγεννα και το Πάσχα. Χρειαζόμαστε νέες ιδεεσ για φαγητα και συνταγές για γιορτινό τραπέζι, ιδιαίτερα στην Ελλάδα, όπου τα σπίτια των ανθρώπων είναι ανοιχτά. Είτε στα γενέθλια είτε για ένα φιλικό κάλεσμα, η Αργυρω μας βοηθά να οργανώσουμε γρήγορα μια ωραία σπιτική γιορτη.

Γιορτη την Κυριακή με την Αργυρω

Ακόμη κι αν οι ρυθμοί ζωής δε μας επιτρέπουν να μοιραζόμαστε το καθημερινό τραπέζι, η Κυριακή συνεχίζει να είναι γιορτή. Κοκκινιστό με πουρέ, κεφτεδάκια με τηγανιτές πατάτες, παστίτσιο και αμέτρητα ακόμη κυριακάτικα πιάτα από την Αργυρω κάνουν την Κυριακή κοντή γιορτη. Αρκεί, φυσικά, να μην τηλεφωνήσουμε στο πλησιέστερο ντελίβερι για να φάμε με τις πιτζάμες μπροστά στην τηλεόραση. Ας επιλέξουμε από το Σάββατο μια αγαπημένη συνταγή με την οικογένεια ή τους φίλους μας. Το πρωί της Κυριακής, ας βάλουμε μουσική και ας μαγειρέψουμε παρέα. Θα στρώσουμε μετά ένα χρωματιστό τραπεζομάντιλο και το καλό μας σερβίτσιο, και θα φορέσουμε τα καλά μας. Θα φορέσουμε και το χαμόγελό μας. Ήρθε η ώρα να απολαύσουμε το γιορτινό τραπέζι της Κυριακής. Με λίγη βοήθεια από την Αργυρω, κάθε Κυριακή είναι γιορτη.

 

Διαφήμιση

Μοιράσου το

Κάτι μαγειρεύεται