• Αρχική
  • News
  • Αποκλειστικά στα notoshome ιταλικό design και φινέτσα

Αποκλειστικά στα notoshome ιταλικό design και φινέτσα

Τα πολυκαταστήματα notoshome ξεκίνησαν την λειτουργία τους το 2003 και παραμένουν ακόμα και σήμερα η μοναδική αλυσίδα πολυκαταστημάτων επώνυμων ειδών σπιτιού & διακόσμησης «shop in a shop» στην Ελλάδα. Πλέον δραστηριοποιούνται σε δύο σημεία (κέντρο Αθήνας και Μαρούσι), ενώ μπορεί κανείς να βρει επιλεκτικά κάποια τμήματα τους εντός των πολυκαταστημάτων notosgalleries Πειραιά και Θεσσαλονίκης.
Τα πολυκαταστήματα notoshome φιλοξενούν στους χώρους τους  περισσότερες από 170 επώνυμες μάρκες και τις καλύτερες ιδέες σε προϊόντα σπιτιού: λευκά είδη, είδη μπάνιου, κουζινικά, σερβίτσια, κρύσταλλα, ηλεκτρικές συσκευές, έπιπλα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, έργα τέχνης, χαλιά, υφάσματα, φωτιστικά, δώρα και διακοσμητικά. Μία σημαντική αποκλειστικότητα των τελευταίων 5 ετών, είναι ο φημισμένος ιταλικός οίκος ειδών σπιτιού CoinCasa, ο οποίος παρουσίαζει μία ευρεία συλλογή προϊόντων κάθε κατηγορίας, που χαρακτηρίζονται από απαράμιλλο ιταλικό design και φινέτσα.

Παράλληλα διαθέτουν τη μεγαλύτερη και πληρέστερη λίστα γάμου (“notoswedding list”), leader πλέον στην ελληνική αγορά.  Εκεί οι μελλόνυμφοι, με την ποικιλία, τις προσφορές και τα μοναδικά προνόμια (π.χ. προαγορές, άτοκες δόσεις, προσφορές κ.α.), μετατρέπουν τις αγορές τους σε μια ξεχωριστή εμπειρία, καλύπτοντας κάθε πρακτική ανάγκη του σπιτιού τους. Ενώ σε συνεργασία με τα πολυκαταστήματα μόδας και ομορφιάς notosgalleries, τα notoshome πρωτοπόρησαν για άλλη μία φορά και σχεδίασαν την πιο ολοκληρωμένη λίστα Γέννησης & Βάπτισης (“notosbaby list”), σύμφωνα με την οποία οι γονείς μπορούν να καλύψουν κάθε  ανάγκη του μωρού ή δική τους σε προσωπικά είδη, είδη εξοπλισμού ή διακόσμησης.

Τα πολυκαταστήματα notoshome καταφέρνουν και ανταποκρίνονται με επιτυχία στις υψηλές απαιτήσεις του καταναλωτικού κοινού, προσφέροντας παράλληλα άριστη εξυπηρέτηση, προϊόντα υψηλής ποιότητας για κάθε γούστο και ανάγκη και πρωτοποριακές υπηρεσίες.

Μπορείτε να επισκεφθείτε τα notoshone στις παρακατω διευθύνσεις:

  • Αθήνα: Κρατίνου 5,  Πλατεία Κοτζιά, τηλ. 210-3743000
  • Μαρούσι: Λεωφ. Κηφισίας 37Α , Εμπορικό Κέντρο Golden Hall, τηλ. 211  1815000

Όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε (και να γράφουμε) περισσότερα από ό,τι ο καθένας μόνος του.

Σας Προτείνουμε