Αυτό το καλοκαίρι αγαπάμε το Amuse

Το Amuse είναι το ροζέ ξηρό κρασί, που φτιάχνεται από τα σταφύλια της Κοιλάδας των Μουσών, στις πλαγιές του Ελικώνα. Αποτελείται από 90% Sauvignon Blanc και 10% Μούχταρο.

Το απαλό ροδακινί του χρώμα είναι υπέροχο και το άρωμα του φρουτώδες. Ο καρπός του σταφυλιού είναι έντονος στη γεύση με στρογγυλεμένο ουρανίσκο, ενώ ένα ωραίο, μακρύ τελείωμα αναδεικνύει ακόμα περισσότερο την γεύση του.

Συνοδεύει τέλεια μια ποικιλία από ελαφριά πιάτα, καλοκαιρινές σαλάτες και τυριά. Είναι, ακόμα, ένα πολύ δροσιστικό συνοδευτικό για τα πικάντικα πιάτα.

Αμπελώνας

Σύστημα διαμόρφωσης διπλό Royat, κλάδεμα στα 2 μάτια, χλωρός τρύγος, μεγάλη φυλλική επιφάνεια.

Οινοποίηση

Συνοινοποίηση Μούχταρο με Sauvignon Blanc. Προζυμωτική κρυοεκχείλιση για 6 ώρες.

 

Όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε (και να γράφουμε) περισσότερα από ό,τι ο καθένας μόνος του.

Σας Προτείνουμε