• Αρχική
  • Όλα για την Εύα
  • Βάζουμε στο μικροσκόπιο τα νήματα: τι είναι, πώς εφαρμόζονται και ποιοι μπορούν να τα επιλέξουν

Βάζουμε στο μικροσκόπιο τα νήματα: τι είναι, πώς εφαρμόζονται και ποιοι μπορούν να τα επιλέξουν

Από τα χρόνια της νεότητας, έως την προχωρημένη ηλικία και από την επανορθωτική αισθητική μέχρι την πλαστική χειρουργική, υπάρχει απόσταση δεκαετιών. Θέλεις να πετύχεις την μετάβαση, χωρίς να αφήνεις τα σημάδια του χρόνου να καταγραφούν στο πρόσωπό σου;

Όσο περισσότερο φροντίζεις τον οργανισμό σου τόσο καλύτερα ανταποκρίνεται στη μάχη με το χρόνο. Κάθε τύπος δέρματος έχει τις δικές του αντοχές. Μάθε να διαβάζεις τα σημάδια της κόπωσης στο πρόσωπό σου, είναι ο μόνος τρόπος να προλάβεις τις ανεπανόρθωτες βλάβες.

Στο στάδιο αυτό, οι ήπιες επεμβάσεις είναι η καλύτερη επιλογή. Θα επιτύχεις ανόρθωση και ανάπλαση μακράς διάρκειας με το πιο φυσικό αποτέλεσμα.

Αναζητάμε λοιπόν ήπιες επεμβατικές θεραπείες, χωρίς νυστέρι!

Βάζουμε στο μικροσκόπιο τα Νήματα

Που στοχεύει η επέμβαση, με ποιο τρόπο γίνεται, τι αποτελέσματα να περιμένουμε, με τι διάρκεια και τέλος, έχει παρενέργειες;

Πού στοχεύει η επέμβαση

Τα νήματα βοηθούν να διατηρηθεί η νεανικότητα της επιδερμίδας χωρίς να επηρεαστεί η φυσικότητα της έκφρασης. Όταν τα σημάδια του χρόνου αφήσουν τις πρώτες γραμμές στην έκφραση και η χαλάρωση στο οβάλ εμφανιστεί, είναι πρόωρο να συζητάμε για χειρουργικό Lifting. Είναι, όμως, η κατάλληλη στιγμή να αποφασίσουμε μια ήπια επέμβαση που θα επιφέρει πολλές αναζωογονητικές δράσεις ενδοδερμικά, στους ιστούς και στην επιδερμίδα.

Με ποιο τρόπο γίνεται

Πρόκειται για μια σύνθεση νημάτων που θα διατρέξουν την υποδόρια περιοχή. Ο εξειδικευμένος γιατρός, αφού εξετάσει και αναλύσει τις δερματολογικές και ιστολογικές συνθήκες, καταλήγει στη δομή πλέγματος που θα ανταποκριθεί καλύτερα σε κάθε εξατομικευμένο πρόβλημα. Κατά την εφαρμογή τοποθετούνται βιοδιασπώμενα νήματα με τη βοήθεια  λεπτών, εύκαμπτων βελονών (τα νήματα είναι αποκλειστικά κατασκευασμένα για ιατρικές επεμβάσεις και πρέπει να φέρουν πιστοποίηση ελέγχου και έγκριση από την ευρωπαϊκή ένωση CE).

Τι αποτελέσματα να περιμένουμε

Αφού ολοκληρωθεί το πλέγμα νημάτων ο οργανισμός αναλαμβάνει δράση! Άμεσα, ενεργοποιείται η διαδικασία «επούλωσης», καθώς ο οργανισμός αντιλαμβάνεται το ερέθισμα των νημάτων και προκαλεί την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης που δημιουργούν νέα ζωντανά, ενεργά κύτταρα. Τα νεαρά κύτταρα ανεβαίνουν στην εξωτερική στοιβάδα και αντικαθιστούν τα γερασμένα. Αυτό αποδίδει νεανικό δέρμα, επαναφορά του οβάλ του προσώπου και τόνωση των ιστών. Οι γραμμές έκφρασης υποχωρούν, σημάδια και πανάδες μειώνονται και η λάμψη επανέρχεται στην επιδερμίδα.  Τα χαρακτηριστικά δεν αλλοιώνονται, οι εκφραστικές κινήσεις παραμένουν φυσικές. Ταυτόχρονα, με τον τρόπο που τοποθετούνται τα νήματα στο πρόσωπο, πάντα από εξειδικευμένο ιατρό, πετυχαίνουμε τέλεια ανόρθωση και εφέ lifting χωρίς να μας έχει ακουμπήσει το νυστέρι!

Με τι διάρκεια

Όπως σε κάθε μικροτραυματισμό έτσι και με τα νήματα, ο οργανισμός ξεκινά την αυτοθεραπεία άμεσα. Από την πρώτη μέρα η διαδικασία της ανάπλασης αρχίζει και η αναζωογόνηση του προσώπου ολοκληρώνεται μέσα σε μερικούς μήνες. Σε αυτό το διάστημα, ο οργανισμός έχει επιτελέσει μια πολύ ουσιαστική μικρολειτουργία ανάπλασης, που θα τον ωφελήσει για τα επόμενα δύο χρόνια τουλάχιστον.

Έχει παρενέργειες;

Όχι, εφόσον το νήμα είναι πιστοποιημένο και η εφαρμογή γίνεται από εξειδικευμένο γιατρό. Τα νήματα είναι βιοδιασπώμενα  και μέσα σε λίγους μήνες απορροφώνται φυσικά, δεν προκαλούν αλλεργίες. Εφόσον η τοποθέτηση γίνεται σε ιατρείο και με σωστές συνθήκες υγιεινής, δεν υπάρχει φόβος για παρενέργειες.

Η μέθοδος βρίσκει εφαρμογή και σε δύσκολα σημεία του σώματος. Περιοχές με τοπική χαλάρωση όπως στήθος, μπράτσα και πάνω από τα γόνατα επιδέχονται την θεραπεία με πολύ καλά αποτελέσματα.

*Ευχαριστούμε τα  www.medicosmetic.gr για τις πληροφορίες