• Αρχική
  • Home Machine
  • Τέλος οι κόμποι στις σακούλες polybag – Βάλτους… λαιμό!

Τέλος οι κόμποι στις σακούλες polybag – Βάλτους… λαιμό!

Υπάρχουν κι αυτές οι φορές που ο κόμπος που δέσατε στις σακούλες για τα τρόφιμα δεν λύνεται με τίποτα και καταλήγετε να τη σκίζετε. Επίσης θα θέλατε να διατηρηθεί το περιεχόμενο της σακούλας σε καλύτερη κατάσταση και δεν συνέβη. Έχουμε τη λύση.

Πάρτε τα άχρηστα μπουκάλια από αναψυκτικά και κόψτε με προσοχή τους λαιμούς τους. Δηλαδή, αυτό που πρέπει να σας μείνει είναι το μικρό κομμάτι πλαστικού από τον κορμό του μπουκαλιού, το τελείωμα του λαιμού και το καπάκι του.

Πάρτε τη σακούλα, έχοντας βάλει μέσα ό,τι θέλετε να αποθηκεύσετε και περάστε το άνοιγμά της, την κορυφή της,  μέσα από το λαιμό. Απλώστε γύρω γύρω τον κομμένο λαιμό από το μπουκάλι με την κορυφή της σακούλας, όπως όταν βάζετε μία σακούλα σε ένα καλαθάκι σκουπιδιών.

Βιδώστε το καπάκι. Είσαστε έτοιμοι!

Αυτή τη σακούλα δεν θα δυσκολευτείτε να την ανοίξετε, αφού χρειάζεται απλό ξεβίδωμα  και μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε περισσότερες φορές από μία, αν δεν σας σκιστεί.

 

Μία γυναίκα με εμπειρία στη ζωή, την οικογένεια, τα παιδιά, το νοικοκυριό. Τρελαίνεται για μαστορέματα και πιστεύει ότι τίποτα δεν πρέπει να πηγαίνει χαμένο. Θα τη λατρέψετε.

Σας Προτείνουμε