• Αρχική
  • News
  • 9 ΤΥΧΕΡΕΣ θα κερδίσουν ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΝΕΣΕΣΕΡ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ, με 6 προϊόντα από την Tommy G και το argiro.gr!  Μάθε τις λεπτομέρειες

9 ΤΥΧΕΡΕΣ θα κερδίσουν ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΝΕΣΕΣΕΡ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ, με 6 προϊόντα από την Tommy G και το argiro.gr!  Μάθε τις λεπτομέρειες

Το argiro.gr συνεργάζεται με την Tommy G, και με την επιμέλεια του Creative director της εταιρίας, του κορυφαίου makeup artist Γιάννη Μιχαηλίδη, σας κάνουν δώρο το νεσεσέρ με τα απαραίτητα προϊόντα για τo απόλυτο summer look.

tommyg logo white

Ακολουθήστε τους όρους που έχουν αναρτηθεί στις σελίδες του argiro.gr στο Facebook, το Twitter και το Instagram, ώστε να δηλώσετε συμμετοχή, και κατόπιν κλήρωσης 9 τυχερές (3 στο Facebook, 3 στο Twitter και 3 στο Instagram) , θα κερδίσουν τα 6 βασικά προϊόντα που χρειάζεται κάθε γυναίκα.

Οι τυχερές θα ανακοινωθούν με ανάρτηση στο Facebook, το Twitter και το  Instagram, την ΤΡΙΤΗ 23 ΑΥΓΥΣΤΟΥ 2016 και θα παραλάβουν το δώρο τους μέχρι την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016, στη διεύθυνση που θα δηλώσουν, κατόπιν επικοινωνίας μέσω μηνύματος στα προφίλ τους.

Τα προϊόντα Tommy G,  που περιλαμβάνει το νεσεσέρ:

INTENSIVE FINISH FOUNDATION

5

 

SPECIAL EYESHADOW

Καταγραφή

 

 

DUAL NO TRANSFER LIPSTICK

 

 

1

 

SOHAL SPECIAL EDITION

2

 

 

SMOKEY EYES MASCARA

 

6

 

PROFESSIONAL BLUSH BRUSH

professional TG blush brush

Όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε (και να γράφουμε) περισσότερα από ό,τι ο καθένας μόνος του.

Σας Προτείνουμε