• Αρχική
  • News
  • Ετοίμασε βαλίτσες και δήλωσε συμμετοχή: Το argiro.gr σε στέλνει διακοπές στη Ρόδο για 4 μέρες, με τα εισιτήρια πληρωμένα!

Ετοίμασε βαλίτσες και δήλωσε συμμετοχή: Το argiro.gr σε στέλνει διακοπές στη Ρόδο για 4 μέρες, με τα εισιτήρια πληρωμένα!

Μπορεί να μην πήγατε διακοπές, μπορεί να χρειάζεστε κι άλλη ξεκούραση και πολλή πολυτέλεια, μπορεί να θέλετε να ξεφύγετε μαζί με τον αγαπημένο ή την αγαπημένη σας από την καθημερινότητα. Ό,τι κι αν ισχύει για τη δική σας περίπτωση, το argiro.gr σάς κάνει ένα υπέροχο δώρο για να αποχαιρετήσετε το καλοκαίρι του 2016 με την ομορφότερη εμπειρία.

unnamed (6)

Ακολουθήστε τους όρους που έχουν αναρτηθεί στις σελίδες του argiro.gr στο Facebook, το Twitter και το Instagram, ώστε να δηλώσετε συμμετοχή, και κατόπιν κλήρωσης ΕΝΑΣ ΤΥΧΕΡΟΣ θα κερδίσει 4 ημέρες και 3 νύχτες στο πολυτελές ξενοδοχείο Rodos Palace στη Ιαλυσσό της Ρόδου, με διαμονή σε VIP Garden suite και αμερικάνικο πρωϊνό σε μπουφέ.

unnamed (7)

Μην ανησυχείτε για τίποτα…. Και τα ακτοπλοϊκά εισιτήριά σας είναι δώρο! Το τουριστικό πρακτορείο Joy Tours, 43 χρόνια στην κορυφή, θα σάς παραδώσει τα ακτοπλοϊκά εισιτήριά σας , με επιστροφή, στο χέρι. 

unnamed (8)

Ο νικητής θα ανακοινωθεί με ανάρτηση στο Facebook, το Twitter και το  Instagram και το argiro.gr,  τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου,  και κατόπιν επικοινωνίας και αποστολής των στοιχείων του με το argiro.gr   θα ταξιδέψει το πρωί της Πέμπτης 15 Σεπτεμβρίου για τη Ρόδο.

Στη Ρόδο σάς περιμένουν κι άλλες εκπλήξεις…

Καλή επιτυχία!

Όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε (και να γράφουμε) περισσότερα από ό,τι ο καθένας μόνος του.

Σας Προτείνουμε