• Αρχική
  • News
  • Μπες στη δράση, απόκτησε γνώση και φέρε ουσιαστικές αλλαγές στη ζωή σου

Μπες στη δράση, απόκτησε γνώση και φέρε ουσιαστικές αλλαγές στη ζωή σου

Θέλεις να αποκτήσεις τη γνώση που θα φέρει στη ζωή σου ουσιαστικές αλλαγές;

Ο λογικός εγκέφαλος αντιτίθεται στις αλλαγές, κυρίως σε εκείνες που μοιάζουν σημαντικές και μεγάλες.  Παραμένουμε συνήθως καθηλωμένοι στα ίδια και τα ίδια περιμένοντας κάτι (ή κάποιος) ως δια μαγείας να αλλάξει για να βελτιώσουμε εμείς την καθημερινότητά μας.

Ο Αϊνστάιν έλεγε οτι δεν μπορείς να περιμένεις καινούργια αποτελέσματα όσο επαναλαμβάνεις τα ίδια πράγματα. Αν περιμένεις λοιπόν να αλλάξει από μόνη της μια κατάσταση για να νιώσεις καλύτερα ίσως να χρειαστεί να περιμένεις πάρα πολύ.

Αυτό τον Οκτώβριο, έχεις την ευκαιρία να μπεις εσύ στη δράση και να σχεδιάσεις τη ζωή σου με τρόπο που να σε οδηγεί στους Στόχους σου, όπως έχουν ήδη κάνει εκατοντάδες άνθρωποι μέχρι τώρα σε συνεργασία μαζί μου. Οι μαρτυρίες των θετικών αλλαγών που έκαναν είναι εντυπωσιακές (επιλεκτικές μαρτυρίες θα βρεις στο τέλος του email).

Στα φθινοπωρινά τμήματα 1+1=2 Group Life Coaching , με τη Μάρεα Λαουτάρη-Δεληγιάννη, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν σημαντικές πληροφορίες, γνώσεις, στρατηγικές και «εργαλεία» που θα τους βοηθήσουν να φέρουν τις αλλαγές που τόσο πολύ ήθελαν αλλά δεν τολμούσαν ή δεν γνώριζαν πως να τις υλοποιήσουν.

 

Τι θα μάθεις και τι θα πετύχεις μέσα σε αυτούς τους 2 μήνες

Θα δεις ρεαλιστικά πού βρίσκεσαι σήμερα και θα αναγνωρίσεις το «κόστος» των επιλογών σου. Θα αναλάβεις την προσωπική σου ευθύνη και θα αποφασίσεις ποιες αλλαγές είναι απαραίτητες για εσένα να γίνουν.

1+1=2 σημαίνει λογική και ρεαλισμός στην κατάσταση.

Θα αναγνωρίσεις τα ταλέντα και τις ικανότητές σου και θα αποφασίσεις πώς μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις προς όφελός σου.

Θα στοχοθετείς με τον τρόπο των πιο επιτυχημένων επιχειρηματιών και θα πετύχεις τα αποτελέσματα που θέλεις με συγκεκριμένο και μετρήσιμο τρόπο.

Θα μετακινηθείς από την βολική αλλά κοστοβόρα «ζώνη άνεσης / ασφάλειας» και θα δοκιμάσεις νεες ευκαιρίες και εμπειρίες που θα σου φέρουν τα αποτελέσματα που θέλεις.

Θα σταματήσεις να φοβάσαι και θα «κινείσαι» άνετα στο νεο διευρυμένο πλαίσιο της ζωής σου.

Θα κατανοήσεις τον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλός σου ώστε να αποκτήσεις συνειδητό έλεγχο στις εντολές που του δίνεις. Είναι άλλωστε ο πιο δυνατός «υπολογιστής» του πλανήτη και ο σημαντικότερος «βοηθός» σου στην επιτυχία.

Θα επικοινωνείς σωστά και θα σταματήσεις να παρερμηνεύεις, να παρεξηγείς ή να παρεξηγείσαι

Θα βελτιώσεις τις σχέσεις σου και θα συνδεθείς ουσιαστικά με τους δικούς σου ανθρώπους, φίλους, συνεργάτες

Θα κάνεις τις απαραίτητες αλλαγές στην καριέρα σου και θα έχεις σημαντικά οφέλη από την εργασία σου

 

Κάθε ομάδα συναντάται με την Coach μία φορά την εβδομάδα και ώρες 19.00 – 21.00

Ομάδα Α: Δευτέρα 3 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου, Ομάδα Β: Τρίτη 4 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου

Κάθε τμήμα αποτελείται από 8-10 άτομα.

Διάρκεια Κύκλου Life Coaching: 8 εβδομάδες

Κόστος: 350 ευρώ με εξόφληση εφάπαξ, 400 ευρώ με εξόφληση σε 2 μηνιαίες δόσεις

Μπες στη Δράση! Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες στο www.marealaoutari.com  . Μπορείτε, επίσης, να επικοινωνήσετε στο: 6947569893

1412441141

 

Ποια είναι η Μάρεα Λαουτάρη– Δεληγιάννη
Ιδρύτρια της εταιρίας 1+1=2 Life & Business Coaching και Master στην Επικοινωνία και τη Μέθοδο της Στρατηγικής Παρέμβασης (Strategic Intervention).

Σπούδασε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ) Οικονομικά και Διοίκηση Επιχειρήσεων και στη συνέχεια έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στην Αγγλία στην Εταιρική και Πολιτική Επικοινωνία.

Για 15 χρόνια εργάστηκε σε εταιρείες – «σχολεία» όπως η Spot JWT Athens, ηBOLD/Ogilvy & Mather, η Rolls-Royce και η Coca-Cola στον τομέα Εταιρικής Επικοινωνίας.
Κι όμως παρά τη διαρκή ανάπτυξη στην καριέρα της, σταδιακά αντιλαμβανόταν ότι η επαγγελματική επιτυχία και η αναγνώριση δεν σου εξασφαλίζει απαραίτητα την αληθινή ευτυχία στη ζωή. Ξεκίνησε λοιπόν ένα άλλο μεγάλο «ταξίδι» με στόχο να βρει τι είναι αυτό που μπορεί να σε κάνει πραγματικά ευτυχισμένο και ολοκληρωμένο άνθρωπο.

Παρακολούθησε δεκάδες σεμινάρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό και διάβασε οποιοδήποτε σχετικό βιβλίο υπήρχε στον χώρο της Προσωπικής Ανάπτυξης καθώς αποφάσισε όχι μόνο να αλλάξει τη δική της ζωή αλλά και να σπουδάσει δίπλα στους κορυφαίους του χώρου Life Coaching / Strategic Intervention. Πιστοποιήθηκε στο San Diego ως Strategic Intervention Coach από τον master Coach Tony Robbins (το Harvard Business Review τον χαρακτήρισε ως έναν από τους 200 Business Gurus διεθνώς και την κορυφαία σε παγκόσμιο επίπεδο Ψυχοθεραπεύτρια Cloe Madanes (συνεχίστρια του Milton Erickson). Το 2016 συμμετείχε σε εκπαιδευτικό σεμινάριο του συν-Ιδρυτή του Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού Dr. Richard Bandler και του κορυφαίου Paul McKenna στο Λονδίνο.

Σήμερα έχει πετύχει τον στόχο της, απολαμβάνει την αγάπη, το πάθος, την χαρά και την ισορροπία στην ζωή της σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Με τον σύζυγό της Στέφανο, απόκτησαν ένα γιο, που είναι η μεγαλύτερη ευλογία στη ζωή τους.

Η Μάρεα έχει βοηθήσει μέχρι στιγμής εκατοντάδες ανθρώπους να βιώσουν ξανά τη χαρά και το πάθος στη ζωή αλλά και να φέρουν μεγάλες αλλαγές στην καριέρα τους είτε μέσω ατομικών συνεδριών ή σε διάστημα μόλις 90 ημερών. Παράλληλα διοργανώνει Σεμινάρια Life Coaching ανοιχτά στο κοινό.

Για περισσότερα νέα, «εργαλεία» και άρθρα μπορείτε να συνδεθείτε μαζί της στη σελίδα της στοFacebook: Marea Laoutari Life & Relationship Coach Linkedin: Marea Laoutari Deligianni και στο Twitter:@MareaLaoutari

Όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε (και να γράφουμε) περισσότερα από ό,τι ο καθένας μόνος του.

Σας Προτείνουμε