Απόκτησε ονειρεμένο ντεκολτέ

Ποια δεν επιθυμεί αψεγάδιαστο μπούστο και λαιμό… Σημεία που φανερώνουν υγιή επιδερμίδα, αλλά και την ηλικία μας βρίσκονται στο κέντρο της προσοχής από το πρώτο βλέμμα. Η αναγέννηση της περιοχής έχει προτεραιότητα.

Λαιμός, ντεκολτέ, στήθος, περιοχές προβεβλημένες τους καλοκαιρινούς μήνες κι όχι μόνο. Είτε όταν φοράτε το μαγιό είτε με τα ανάλαφρα ρούχα, θέλετε να απολαμβάνετε βλέμματα θαυμασμού για την σφριγηλή, χωρίς ρυτίδες και ραγάδες επιδερμίδα σας.

Στο ντεκολτέ, όμως, καταγράφονται οι πρώτες φθορές αλλά και ραγάδες από δίαιτα ή  θηλασμό. Το δέρμα σας χρειάζεται μεγάλη προσοχή για να διατηρεί τη νεανική του όψη.

Η ενέσιμη ραδιοσυχνότητα Scarlet EXP έχει σχεδιαστεί για να σας προσφέρει την απόλυτη θεραπεία αντιγήρανσης. Οι ιδιότητες της ανταποκρίνονται άριστα, όταν πρόκειται για δερματικά προβλήματα που πολλαπλασιάζονται με την πάροδο του χρόνου.

Πως γίνεται η θεραπεία

Η ενέσιμη ραδιοσυχνότητα προκαλεί θερμική διέγερση στην περιοχή που θέλετε να αναδομήσετε.  Ανταποκρινόμενος στη θερμική διέγερση ο οργανισμός ξεκινά τη διαδικασία παραγωγής κολλαγόνου, νέα κύτταρα ανεβαίνουν στην εξωτερική στοιβάδα. Αυτή η απόλυτα φυσική αντίδραση επιφέρει την ανάπλαση που θα κάνει την επιδερμίδα σας να ξαναβρεί την νεανική της όψη. Οι γραμμές στο ντεκολτέ, πολλές φορές, οφείλονται στη βαρύτητα. Με την ραδιοσυχνότητα καταφέρνουμε να ξαναδώσουμε τον τόνο στην επιδερμίδα και να ενισχύσουμε τη δομή της, έτσι επαναφέρουμε το ντεκολτέ που είχαμε στην νεανική ηλικία.

ntekolte

Αλλά και για τις περιοχές όπου έχουν εγκατασταθεί λευκές ραγάδες το Scarlet EXP έχει τη λύση. Η θεραπεία επικεντρώνεται στο να διασπάσει τον ουλώδη ιστό, τον διαπερνά και με τη θερμική διέγερση «αναγκάζει» τον οργανισμό να επουλώσει τα σημεία με υγιή κύτταρα από τις εσωτερικές στοιβάδες. Μια διαδικασία που ξεκινά ως άμυνα του σώματος από μέσα προς τα έξω, στην επιδερμίδα. Οι ραγάδες από την πρώτη εφαρμογή αρχίζουν να εξαλείφονται, ώσπου εξαφανίζονται και τη θέση τους παίρνει ένα υγιές, αψεγάδιαστο δέρμα.

Το χρυσό μυστικό

Ένα στοιχείο που καθορίζει την αποτελεσματικότητα του  Scarlet EXP είναι η επίχρυση κεφαλή. Το ευγενές μέταλλο χαρίζει τις ευεργετικές του ιδιότητες σε αυτή την καινοτόμο θεραπεία.
•    Η ισχυρή ενεργειακή δράση του Scarlet EXP φτάνει σε μεγαλύτερα βάθη χάρη στη βέλτιστη αγωγιμότητα του χρυσού.
•    Βοηθά στην ομοιογενή κατανομή της ενέργειας, έτσι επιτυγχάνονται ιδανικά αποτελέσματα.
•    Ο χρυσός εξασφαλίζει αποστείρωση, άρα αποφεύγονται οι ερεθισμοί.

Το Scarlet EXP δεν είναι η μέθοδος που σταματά το χρόνο αλλά μια θεραπεία που γυρίζει το χρόνο πίσω. Η ανάπλαση που πραγματοποιεί επιτρέπει στον οργανισμό να παράγει συνεχώς νέα υγιή κύτταρα και να καταπολεμά τις φθορές της ηλικίας.

Ευχαριστούμε τα www.medicosmetic.gr για τις πληροφορίες