• Αρχική
  • News
  • ICB bazaar:Έως & 80% πιο φθηνά όλες οι επώνυμες μάρκες- Ενίσχυσε τα Παιδικά Χωριά SOS με αγορές

ICB bazaar:Έως & 80% πιο φθηνά όλες οι επώνυμες μάρκες- Ενίσχυσε τα Παιδικά Χωριά SOS με αγορές

Με μεγάλη χαρά και γιορτινό, Χριστουγεννιάτικο πνεύμα, η ICB σας περιμένει όλους στο καθιερωμένο Bazaar της στους χώρους των showrooms της εταιρείας (Κηφισού και Ευρώτα 22, Νέα Κηφισιά),  από την Παρασκευή 16 μέχρι και τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου και ώρες 10.00 π.μ. έως 8.00 μ.μ. Θα έχετε την ευκαιρία να δείτε ότι πιο ιδιαίτερο και μοναδικό για τις χειμωνιάτικες ημέρες και νύχτες, για εντυπωσιακά & sexy looks & glam εμφανίσεις στις πιο συμφέρουσες τιμές.

Μόνο για 4 μόνο μέρες θα έχετε την ευκαιρία να αγοράσετε σε τιμές που δεν περιμένετε γυναικεία και αντρικά ρούχα, αλλά και αξεσουάρ, ενώ ταυτόχρονα μπορείτε να επιλέξετε ό,τι καλύτερο για τα Χριστουγενvιάτικα δώρα σας, με εκπτώσεις που αγγίζουν και το 80%.

bazaar

Η ICB θα διαθέσει μέρος των εσόδων της από το συγκεκριμένο Bazaar στα Παιδικά χωριά SOS, για προμήθειες σε τρόφιμα, ρούχα και παιχνίδια για τα παιδιά που φιλοξενούνται στη Βάρη, αλλά και για οικογένειες και παιδιά που στηρίζονται από τον οργανισμό όλο τον χρόνο. Η πρέσβειρα των Παιδικών Χωριών SOS, Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, θα βρεθεί στο Bazaar, καθώς και ο Πρόεδρος Γ.Πρωτόπαππας, συνοδευόμενος από παιδιά που ζουν στο χωριό της Βάρης.

Αγαπημένοι άνθρωποι του χώρου του θεάματος θα υποστηρίξουν το Bazaar μας για τον σκοπό και θα συμμετάσχουν στην γιορτή της μόδας και της αγάπης, αγοράζοντας κομμάτια από τις συλλογές των brands μας.

Τσάντες, παπούτσια, ρούχα και αξεσουάρ JLO. Jessica Simpson, Ghevignon, Free People, Gaudi jeans, Kendal+ Kylie, Penguin, Time out Carrano και πολλών ακόμα διάσημων brands.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 6217476.

Θέλω να μοιράζομαι τα πάντα μαζί σας μέσα από το argiro.gr!

Σας Προτείνουμε