• Αρχική
  • News
  • Μεγάλος Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός από το Argiro.gr: Μαγείρεψε σαν επαγγελματίας!

Μεγάλος Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός από το Argiro.gr: Μαγείρεψε σαν επαγγελματίας!

Είμαι τόσο χαρούμενη για το δώρο αυτού του διαγωνισμού, που δεν περιγράφεται!
Αυτό το δώρο το σκεφτόμουν αρκετούς μήνες και τελικά, αποφάσισα να σας το δώσω τώρα, λίγο πριν από τα Χριστουγέννα.
Συμμετέχοντας στον μεγάλο διαγωνισμό του argiro.gr έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε για πρώτη φορά το ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ, με ισχύ 1.000 watt, και να φτιάξετε στην κουζίνα του σπιτιού σας όλα όσα ονειρεύεστε.

Η διαδικασία είναι πάρα πολύ απλή, γιατί δε θέλω να σας κουράσω. Για αυτό μη χάνετε καθόλου χρόνο και πάρτε μέρος στον διαγωνισμό.Τι πρέπει να κάνετε για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό και να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας:

1- Να κάνετε Like και Share στην ανάρτηση του διαγωνισμού που θα βρείτε στη σελίδα του Argiro.gr στο Facebook
2- Να κάνετε εγγραφή στο newsletter του argiro.gr, συμπληρώνοντας στην ακόλουθη φόρμα το email σας. Αν έχετε κάνει ήδη εγγραφή στο newsletter αρκεί να ολοκληρώσετε το πρώτο απαιτούμενο βήμα.

Ο διαγωνισμός ξεκινάει σήμερα Σάββατο 17 Δεκεμβρίου και θα διαρκέσει έως και τις 2 το μεσημέρι της Τρίτης 20 Δεκεμβρίου.
Τον τυχερό, που θα αναδειχθεί κατόπιν κλήρωσης, θα σας τον ανακοινώσω ζωντανά στη σελίδα του Argiro.gr στο Facebook το απόγευμα της Τρίτης.

Όροι διαγωνισμού

1. Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να έχετε ολοκληρώσει τα απαιτούμενα έως τις 13:59 μ.μ της Τρίτης 20 Δεκεμβρίου.

2. Ο νικητής θα πρέπει να αποστείλει τα στοιχεία επικοινωνίας του στη διεύθυνση info@argiro.gr εντός 7 ημερών από την ανακοίνωσή του.

3. Η αποστολή του δώρου θα γίνει εντός 1 μήνα από την ανακοίνωση του νικητή.

4. Το δώρο μπορεί να αποσταλεί μόνο εντός Ελλάδας.

Καλή επιτυχία σε όλους και όλες!

Με πολλή αγάπη
Αργυρώ