Ολικό VS τοπικό αδυνάτισμα: Πόσο διαφέρουν & πως αντιμετωπίζονται

Το κεφάλαιο αδυνάτισμα πάντα είναι ένα από τα πιο δύσκολα σε ό,τι αφορά την υγεία αλλά και την ομορφιά μας. Οι αδιέξοδες δίαιτες, οι επαναλαμβανόμενες στερήσεις και τα περάσματα από διάφορα γυμναστήρια και ινστιτούτα αισθητικής τις περισσότερες φορές κάνουν κακό στην τσέπη μας, ενώ τα αποτελέσματα είναι είτε προσωρινά είτε ανύπαρκτα.

Και μετά είναι και ο βασικός διαχωρισμός που τίθεται σε ό,τι αφορά το αδυνάτισμα: ολικό ή τοπικό;

Είναι εντελώς διαφορετικές οι ανάγκες και η μέθοδος που πρέπει να ακολουθήσει κάποιος που πρέπει να χάσει πολλά κιλά και κάποιος που έχει τοπικό πρόβλημα.

Ολικό αδυνάτισμα

Όσοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα παχυσαρκίας και πρέπει να χάσουν πολλά κιλά γνωρίζουν ότι έχουν να αναμετρηθούν με ένα δύσκολο αντίπαλο. Οι εξαντλητικές δίαιτες δεν έχουν αποτέλεσμα, συνήθως, ούτε η υπερβολική άσκηση – ειδικά όταν μιλάμε για ολικό αδυνάτισμα. Η λύση έρχεται με το POTERE 4D.

Είναι η πρώτη φορά που μπορούμε να δώσουμε μια σίγουρη λύση στις γυναίκες και τους άνδρες που είναι υπέρβαροι και  θέλουν να χάσουν αρκετά κιλά και μάλιστα, άμεσα. Η θαυματουργή 4D μέθοδος του Potere έχει μία ταυτόχρονη δράση τεσσάρων διαστάσεων. Συγκεκριμένα, το εν λόγω μηχάνημα έχει τη δυνατότητα να αντιμετωπίζει το κάθε λιποκύτταρο ξεχωριστά, αλλά και να σμιλεύει τη σιλουέτα.

Η διαδικασία που ακολουθείται είναι ότι πρώτα σπάει τα λιποκύτταρα, έπειτα τα αδειάζει, αναδιαμορφώνει το ήδη υπάρχον λίπος στο σώμα και τέλος, σμιλεύει τη σιλουέτα. Κάποτε (με τις παλιότερες τεχνολογίες) για να γίνει αυτό, χρειαζόμασταν 2 ή και 3 μηχανήματα. Σήμερα το POTERE 4D κάνει όλη τη δουλειά, με τη δράση 4 διαστάσεων και δίνει μια άμεση, σίγουρη και μόνιμη λύση στη σημαντική απώλεια βάρους.

oliko-topiko

Τοπικό πάχος

Η διατροφή παίζει τεράστιο ρόλο στο σωματικό βάρος χωρίς όμως να καθορίζει τον τρόπο με τον οποίο αυτό θα μοιραστεί στο σώμα. Εκεί ακριβώς βρίσκεται και η ρίζα του προβλήματος του τοπικού πάχους. Ο τρόπος με τον οποίο γίνεται η κατανομή του βάρους είναι καθαρά θέμα γενετικής. Το κάθε σώμα κατανέμει τα κιλά του με πολύ διαφορετικό τρόπο: άλλος παχαίνει περισσότερο στην κοιλιά, άλλο στους γλουτούς κ.ο.κ. Δεν υπάρχουν μυστικές τροφές για απώλεια του τοπικού βάρους, ούτε μυστικές ασκήσεις, ειδικά όταν μιλάμε για ουσιαστικό πρόβλημα και όχι για μικρές ατέλειες.

Η μόνη ουσιαστική λύση που μπορούμε να προτείνουμε σε κάποιον που αντιμετωπίζει θέμα τοπικού πάχους είναι η μέθοδος της σονόλυσης.  Πρόκειται για μία μέθοδο που εφαρμόζει τη δύναμη των υπερήχων προκειμένου να δράσει επάνω στο τοπικό πάχος. Ισχυρά μηχανικά κύματα προκαλούν όχι την απλή συρρίκνωση των λιποκυττάρων, όπως συμβαίνει με άλλες μεθόδους, αλλά τη διάλυση του λιπώδους ιστού.

Έτσι, το συγκεκριμένο 3D μηχάνημα αποβάλλει το λίπος από τον οργανισμό, πράγμα που είναι αδύνατο να γίνει με κρέμες ή δίαιτες. Οι υπέρηχοι φτάνουν έως και 8cm κάτω από την επιδερμίδα και δρουν αποτελεσματικά και άμεσα.

Ευχαριστούμε τα www.medicosmetic.gr για τις πληροφορίες