Συνταγές με χριστουγεννιάτικα γλυκά που περίσσεψαν

Οι συνταγές

Σου περίσσεψαν κουραμπιέδες, μελομακάρονα, βασιλόπιτα; Εδώ είναι οι συνταγές μου για να τα χρησιμοποιήσεις και να φτιάξεις ΝΕΑ γλυκά!

Οι μέρες μετά την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς είναι αυτές που όλοι μας νιώθουμε ότι έχουμε φάει πολύ, δεν αντέχουμε να φάμε τίποτε άλλο και βέβαια, δεν θέλουμε να φάμε πάλι τα ίδια και τα ίδια, που μπορεί να περίσσεψαν.

Παρακάτω σας έχω συνταγές με γλυκά που περίσσεψαν.

Μην σκεφτείτε ούτε λεπτό να τα πετάξετε! Τα μελομακάρονα, οι κουραμπιέδες και η βασιλόπιτα θα γίνουν από τα χεράκια σας νέα γλυκά, τόσο τέλεια που κανένας δεν θα πιστεύει ότι βασίζονται στα γιορτινά γλυκά.

Δείτε τι σας έχει περισσέψει και διαλέξτε από τις συνταγές μου και να δημιουργήσετε καινούργια γλυκά! Πιστέψτε με, όλοι θα εύχονται να έρθουν γρήγορα οι γιορτές για να να περισσέψουν ξανά τα γλυκά της εποχής.

Cheesecake

Φτιάξατε μελομακάρονα και περίσσεψαν; Παρόλο που μου φαίνεται απίθανο, αν έχετε ακόμα μελομακάρονα, φτιάξτε αυτό το μοναδικό cheesecake! Έτσι για να αλλάξει λίγο η γεύση από τις γιορτινές παραδοσιακές νοστιμιές, με μία εύκολη και γρήγορη συνταγή.

Καριόκες

Αν σας περίσσεψε βασιλόπιτα κέικ, μπορείτε πριν ξεραθεί να φτιάξετε αυτά τα εύκολα, οικονομικά και τέλεια γλυκά, αυτές τις καριόκες! Είναι απλές αλλά υπέροχες και θα τις απολαύσουν όλοι.

Cake pops

Μία εύκολη, γρήγορη και ξεμυαλιστική, ειδικά για τα παιδιά συνταγή, που μπορείτε να αξιοποιήσετε όλα τα γλυκά που περίσσεψαν τα Χριστούγεννα.

Κορμός

Το σαλάμι σοκολάτας είναι ένα εύκολο, γρήγορο, οικονομικό και λαχταριστό γλυκό που κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί.

Αξιοποιήστε τα γλυκά που περίσσεψαν, στις γιορτές, όπως κουραμπιέδες, μελομακάρονα, κουλουράκια ή μπισκότα

Mπακλαβάς ρολό σοκολάτας

Αυτός ο μπακλαβάς με σοκολάτα σε ρολό, θα σας ξετρελάνει.

Κανείς δεν θα υποψιαστεί ότι στη συγκλονιστική του γέμιση κρύβονται τα μελομακάρονα που περίσσεψαν.

Εκμέκ με τσουρέκι

Είχες τσουρέκι κι έχουν μείνει λίγα κομμάτια που έχουν ήδη ξεραθεί;

Είναι ιδανικά για να φτιάξεις εκμέκ με τσουρέκι.

Ένα γλυκό σιροπιαστό με βελούδινη κρέμα. Δοκίμασε το!

Περιμένω τα μηνύματά σας, τα σχόλιά σας και όλα όσα θέλετε να μοιραστούμε.

Θέλω να μου στέλνετε φωτογραφίες από όσα δημιουργείτε και να με κάνετε περήφανη.

Είμαι πάντα εδώ για εσάς!

https://www.argiro.gr/2017/01/sou-perissepsan-kourampiedes-melomakarona-basilopita-edo-einai-oi-suntages-mou-gia-na-ta-xrisimopoiiseis-kai-na-ftiaxeis-nea-gluka/