• Αρχική
  • News
  • Μπες σήμερα στη Δύναμή σου! Η Μάρεα Λαουτάρη σας προσκαλεί στο 1+1=2 Group Life Coaching

Μπες σήμερα στη Δύναμή σου! Η Μάρεα Λαουτάρη σας προσκαλεί στο 1+1=2 Group Life Coaching

Έλα μαζί μας στην πιο Μεταμορφωτική, Δυναμική, Γρήγορη και Αποτελεσματική Εκπαίδευση σύμφωνα με τις Στρατηγικές και τα “Εργαλεία” που διδάσκει προσωπικά στους πελάτες του ο δάσκαλός μου Anthony Robbins

1+1=2 Group Life Coaching – Τμήμα Ιουνίου 2017

Θέλεις να αποκτήσεις τη γνώση που θα φέρει στη ζωή σου άμεσες και ουσιαστικές αλλαγές; Θέλεις να βρεις τη δική σου Δύναμη και να αποφασίσεις να σηκώσεις τον “πήχη” της ζωής σου πιο ψηλά μακριά από το φόβο της απόρριψης, της αποτυχίας, του περιορισμού, του “δεν μπορώ” και “δεν γίνεται”;

Ο λογικός εγκέφαλος αντιτίθεται στις αλλαγές, κυρίως σε εκείνες που μοιάζουν σημαντικές και μεγάλες. Βιώνει την αλλαγή ως θάνατο της γνωστής για εκείνον πραγματικότητας και αντιστέκεται με τους πιο έξυπνους τρόπους προσφέροντάς μας άπειρες δικαιολογίες σχετικά με το γιατί είναι καλύτερο να παραμείνουμε καθηλωμένοι και βολεμένοι στη θέση που βρισκόμαστε. Η συχνότερη δικαιολογία είναι “Οχι τώρα. Ίσως αργότερα”.

Ο Αϊνστάιν έλεγε οτι δεν μπορείς να περιμένεις καινούργια αποτελέσματα όσο επαναλαμβάνεις τα ίδια πράγματα. Αν περιμένεις λοιπόν να αλλάξει από μόνη της μια κατάσταση, αν δεν αναλάβεις την προσωπική σου ευθύνη, το πιθανότερο είναι οτι τα πράγματα μάλλον θα χειροτερέψουν και οι προκλήσεις θα μεγαλώσουν. Καλό είναι να σκοτώνεις τον “δράκο” όσο είναι ακόμα μικρός.

Από αυτή την Τρίτη 6 Ιουνίου, έχεις την ευκαιρία να αναλάβεις τον έλεγχο της προσωπικής σου ζωής, να μπεις στη δράση και να σχεδιάσεις τη ζωή σου με τρόπο που να σε οδηγεί στους Στόχους σου, όπως έχουν ήδη κάνει εκατοντάδες άνθρωποι μέχρι τώρα σε συνεργασία μαζί μου. Οι μαρτυρίες των θετικών αλλαγών και της προσωπικής δύναμης που ανακάλυψαν οτι έχουν είναι εντυπωσιακές. Όπου υπάρχει ένα “Θέλω” υπάρχει και ένας “Δρόμος”. (Επιλεκτικές μαρτυρίες συμμετεχόντων στο 1+1=2 Group Life Coaching θα βρεις στο τέλος του email).

Στo νέο καλοκαιρινό τμήμα 1+1=2 Group Life Coaching θα έχεις την ευκαιρία να δεις ρεαλιστικά την κατάσταση της ζωής σου, να πάρεις σημαντικές πληροφορίες, γνώσεις, στρατηγικές και “εργαλεία” που θα σε βοηθήσουν να υλοποιήσεις όσες αλλαγές χρειάζεσαι ώστε να σμιλέψεις έναν αληθινό, δυναμικό, ασταμάτητο και χαρούμενο εαυτό.

Κάθε στρατηγική προσωπικής ανάπτυξης, κάθε “εργαλείο” και πληροφορία, όπως τις διδάχθηκα προσωπικά από τον γίγαντα της γνώσης και του Strategic Interventionist Life Coach Tony Robbins στη διάρκεια της πιστοποίησής μου αλλά και κάθε νέα πληροφορία από την πρόσφατη εκπαίδευση που έκανα στο σεμινάριό του Unleash The Power Within (UPW) στο Λονδίνο, έχουν ενσωματωθεί στην ύλη του εκπαιδευτικού σεμιναρίου. Θα έχεις και εσύ τις ίδιες πληροφορίες μέσα σε 8 μόλις συναντήσεις. Εάν το θέλεις μάλιστα, μπορείς να ταξιδέψεις μαζί μου και με πολλούς άλλους Έλληνες στο επόμενο UPW του Tony Robbins τον Απρίλιο του 2018 και να απολαύσεις τη μεταμορφωτική αυτή εμπειρία από τον ίδιο τον Tony Robbins σε ένα event που θα αλλάξει τη ζωή σου για πάντα.

 

ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Κάθε ομάδα συναντάται με την Coach στο γραφείο της μία φορά την εβδομάδα και ώρες 18.30 – 20.30
Έναρξη: Τρίτη 6 Ιουνίου και κάθε Τρίτη για 8 εβδομάδες. Κατόπιν συνεννόησης με τα μέλη της ομάδας υπάρχει η δυνατότητα να οριστούν διπλές συναντήσεις κάποιες εβδομάδες ώστε να ολοκληρώσουμε την εκπαίδευση πριν τις 15 Ιουλίου.

Κάθε τμήμα αποτελείται από 6-10 άτομα.
Διάρκεια Κύκλου Life Coaching: 8 εβδομάδες

Κόστος:
350 ευρώ συν ΦΠΑ με εξόφληση εφάπαξ
450 ευρώ συν ΦΠΑ με εξόφληση σε 2 ή 3 μηνιαίες δόσεις
Εάν συστήσεις την εκπαίδευση 1+1=2 και σε ένα φίλο ή φίλη σου και δηλώσει συμμετοχή στο Group Ιουνίου δικαιούσαι έκπτωση 100 ευρώ στη δική σου τιμή (τόσο στην τιμή εφάπαξ όσο και στην τιμή με δόσεις).
ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ: Εάν για οποιονδήποτε λόγο δεν μείνεις απόλυτα ικανοποιημένος από το 1+1=2 Group Life Coaching μπορείς να το δηλώσεις ως και το 3ο μάθημα και να σου επιστραφεί ολόκληρο το ποσό που πλήρωσες.

Δείτε πώς περιγράφουν την προσωπική τους εμπειρία κάποιοι συμμετέχοντες στις ομάδες
Μάρεά μου, 

Mέσα από την καρδιά μου σου γράφω δυο λόγια για αυτό που έζησα κοντά σου αυτό το διάστημα.

Για πρώτη φορά στη ζωή μου, παρακολούθησα έναν κύκλο σεμιναρίων Life Coaching, 
με αμηχανία και επιφύλαξη για το τι ακριβώς είναι και τι θα ακούσω. 
Μόλις τελείωσαν και ήδη μου λείπουν. 
Γιατί;
Γιατί γνώρισα υπέροχους ανθρώπους και ανακάλυψα ότι όσο διαφορετικοί και να είμαστε όσο διαφορετικό και να είναι αυτό που κάνει ο καθένας, το ζητούμενο όλων μας είναι η ευτυχία στη ζωή.
Γιατί σε κάθε συνεδρία μου εξηγήθηκαν κομμάτια και συμπεριφορές  του εαυτού μου που δεν μπορούσα να καταλάβω μέχρι σήμερα, και αυτό ήταν πραγματικά μαγικό!
Γιατί έμαθα να βλέπω την ζωή με “διαφορετικό μάτι”.
Γιατί έμαθα πώς να επικοινωνώ καλύτερα με τους ανθρώπους γύρω μου.
Γιατί έμαθα τον τρόπο να υλοποιώ τους στόχους μου….(δεν ήξερα ότι υπάρχουν συγκεκριμένα βήματα.)
Γιατί έμαθα ότι για να είσαι χαρούμενος στη ζωή σου χρειάζεται ευγνωμοσύνη, συγχώρεση και αγάπη .
Γιατί κάθε φορά που τελείωνε η συνεδρία γέμιζα με θετική ενέργεια, δύναμη και αισιοδοξία .

Όταν σε πρωτογνώρισα, απόρησα από που πηγάζει αυτή η απίστευτη ενέργεια και δοτικότητα που έχεις για τους ανθρώπους.
Στη συνέχεια κατάλαβα, ότι επειδή ακριβώς έχεις κάνει πράξη ζωής την προσφορά και την αγάπη για τους γύρω σου αυτό επιστρέφει σε σένα πίσω μαγικά ! 
Είμαι πολύ ευγνώμων που σε γνώρισα . 
Σ΄αγαπώ και  Σ’ ευχαριστώ πολύ για όλα! 
Νάντια
Κάθε συνεδρία στον κύκλο σεμιναρίων ήταν σαν να είχα απέναντί μου την καλύτερή μου φίλη, αλλά με πολλές γνώσεις και λύσεις. Η Μάρεα είναι ένας άνθρωπος με πίστη στους ανθρώπους και στη δυναμική τους. Γι’ αυτό και με τις γνώσεις της -τις οποίες μοιράστηκε μαζί μας με ανθρωπιά και πηγαία λαχτάρα να βοηθήσει-, κάθε φορά «τσιγκλούσε» και τη δική μας εμπιστοσύνη στον εαυτό μας και τη δυναμική μας. Ένα βήμα τη φορά, αλλά πάντα αποφασιστικό, δυναμικό και απόλυτα υλοποιήσιμο. Αν κάποιος μου ζητούσε να χαρακτηρίσω με μία λέξη τον κύκλο αυτό των σεμιναρίων με τη Μάρεα, θα επέλεγα… δύο: «αποτελεσματικός» και «ανθρώπινος».  
Νάνσυ Καλλικλή
Δημοσιογράφος & Blogger “Living Life Today” nancy.kallikli.com
Κάθομαι ώρα μπροστά στην άσπρη οθόνη του υπολογιστή και σκέφτομαι… Τι να γράψω τώρα γι’ αυτό το ταξίδι;;; Πόσες σκέψεις, πόσες εικόνες… Πώς να τα περιγράψεις με λέξεις όλα αυτά; Ας τα πάρω λοιπόν όλα από την αρχή!

Πρέπει να ήταν κάπου στα μέσα Ιουλίου όταν κλείσαμε το πρώτο μας ραντεβού. Διστακτική, προβληματισμένη και σκεπτική ανέβαινα την Βασιλίσσης Σοφίας και αναρωτιόμουν: «Γιατί πηγαίνω σε αυτήν την συνάντηση; Ξέρω πραγματικά το γιατί; Τι θέλω; Τι θα πω για μένα σε αυτήν τη γυναίκα; Τι θα καταλάβει για μένα απ’ όσα της πω; Θέλω να καταλάβει; Θα την αφήσω;». Αυτά και πολλά ακόμη γυρνούσαν στο κεφάλι μου μέχρι τη στιγμή που άνοιξε η πόρτα και είδα τη Μάρεα. Σε είδα να στέκεσαι απέναντί μου χαμογελαστή, ήρεμη, με μία ζεστή αύρα που με αγκάλιασε από το πρώτο λεπτό εκείνης της συνάντησης. Που τελικά, παρά την αμηχανία και την διάχυτη αυτοσυγκράτησή μου, δεν ήταν η πρώτη και τελευταία, όπως φοβόμουν πριν έρθω!

Κάπου στην δεύτερή μας συνάντηση (ή τρίτη;;;) σε άφησα να κοιτάξεις μέσα μου… Ή μάλλον, άφησα πρώτα τον ίδιο μου τον εαυτό μου να κοιτάξει στον μέσα μου κόσμο, να ακούσει εκείνη τη φωνή που χρόνια έπνιγα από φόβο και απ’ την ανάγκη μου για ασφάλεια (όπως έμαθα λίγο αργότερα..). Και είδα. Και θυμήθηκα. Και κατάλαβα λοιπόν, γιατί ήρθα σε σένα. Και εσύ, κατάλαβες. Όλα τα κατάλαβες.  Όσα σε άφησα και άλλα τόσα που κ εγώ είχα ξεχάσει να βλέπω σε εμένα. Από εκείνη τη στιγμή, αφέθηκα σε αυτό το ταξίδι… Γιατί ταξίδι είναι. Ευχάριστο, ενδιαφέρον και κάποιες στιγμές επώδυνο.. αλλά κυρίως, προσωπικό! Ναι, είναι ένα καθαρά προσωπικό ταξίδι, μία καθαρά προσωπική διαδικασία που όσο και αν την περιγράψεις σε κάποιον, μόνο αν τη ζήσεις και ιδίως αν ΘΕΣ να την ζήσεις, μπορείς να την καταλάβεις!

Λίγο πριν την τέταρτη συνάντησή μας, αποφάσισα να γίνω μέρος της ομάδας μας!!! Εγώ σε ομάδα; Και να μιλάω για μένα; Να μοιράζομαι όσα σκέφτομαι, όσα κάνω, όσα θέλω; Και ήρθα.. πάλι αμήχανη και διστακτική! Και στάθηκες πάλι απέναντί μου, χαμογελαστή, υποστηρικτική, γεμάτη ενδιαφέρον και αγάπη. Ξέρω ότι σε κάποιον τρίτο, αυτό που γράφω φαίνεται υπερβολικό, αλλόκοτο.. Αγάπη για έναν άνθρωπο που έχεις δει όλες κι όλες 4 φορές; Κι όμως.. αν με ρωτήσεις τι έχω νιώσει πιο έντονα μέσα σε αυτό το δωμάτιο, θα σου πω ζεστασιά, υποστήριξη και αγάπη! Και το λέω εγώ που μπορεί καχύποπτα πριν λίγο καιρό να σε ρώτησα: «Μα καλά, πώς γίνεται να συμπαθείς, να ενδιαφέρεσαι, να νοιάζεσαι για τόσους ανθρώπους; Μου φαίνεται αδύνατον!». Ε, τελικά το είδα μόνη μου.. κ αυτό μετράει. Εγώ μέσα σε αυτό το δωμάτιο είδα ανάμεσα σε τέσσερις διαφορετικές γυναίκες, ΑΓΑΠΗ. Είδα ΑΛΗΘΕΙΑ, ΔΥΝΑΜΗ.

Φτάνοντας στο τέλος, νομίζω πως δε θα είμαι ποτέ πια η ίδια μετά από αυτή τη διαδρομή. Γιατί αν δεις ότι μπορείς να ζήσεις διαφορετικά, ότι μπορείς να ζήσεις με ευγνωμοσύνη, με αλήθεια, με φως και δύναμη, ο δρόμος είναι μάλλον χωρίς επιστροφή… Ή τουλάχιστον έτσι είναι για μένα. ΑΞΙΖΩ αυτήν την επιλογή! ΑΞΙΖΩ το φως που υπάρχει και δεν έβλεπα, ΑΞΙΖΩ τη χαρά, την δημιουργία!

Σ’ ευχαριστώ.. Σ’ ευχαριστώ για όσα με έκανες να νιώσω, σ’ ευχαριστώ για όσα με έκανες να θυμηθώ.. Σ’ ευχαριστώ που υπήρξες η αφορμή να γνωρίσω αυτά τα δύο υπέροχα πλάσματα. Αυτές τις δύο υπέροχες, γοητευτικές γυναίκες που νιώθω να ξέρω χρόνια. Που τις νιώθω δικούς μου ανθρώπους ενώ τις γνωρίζω ελάχιστα… Ελάχιστα αλλά τόσο βαθιά. Γιατί έγιναν μέρος της αλήθειας μου…
Ευχαριστώ!
Μέχρι την  επόμενη φορά…
Τέτη Γ.

Οι συναντήσεις μας στο γκρουπάκι της Τρίτης ήταν για μένα μια πολύ ενδιαφέρουσα και πρωτόγνωρη εμπειρία. Γενικά το να σε ακούω να μιλάς με γεμίζει πάντα με αισιοδοξία κ δύναμη!
Πρώτη φορά συμμετείχα σε γκρουπ και μπορώ να πω οτι ένιωσα πολύ άνετα, δε δυσκολεύτηκα ούτε λεπτό με τα άλλα κορίτσια και εβδομάδα με την εβδομάδα ένιωθα μεγαλύτερο ενδιαφέρον και για τις δικές τους απόψεις! Βεβαίως γίναμε φίλες και βρήκαμε πολλά κοινά θέματα.Οι παρεμβάσεις σου είναι πάντα καθοριστικές όταν ξεφεύγουμε από το θέμα που έχουμε κάνει focus και εγώ νιώθω στην κυριολεξία οτι είσαι το σφουγγάρι που μου καθαρίζει το μυαλό!!!
Φυσικά είσαι  πολλά περισσότερα για μένα και σε ευχαριστώ για όσα πολύτιμα με έχεις μάθει!
Ελένη Σαμπλίδου
Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος
Θα αρχίσω με τα προφανή που καμιά φορά δεν είναι εύκολο να πεις πρόσωπο με πρόσωπο και που ο γραπτός λόγος σου αφήνει το χρόνο να τα σκεφτείς, να τα συντάξεις και να τα εκφράσεις όπως θες.
 
Σε αγαπώ πολύ και τα ευχαριστώ μου δεν θα είναι ποτέ αρκετά για να καλύψουν τις εκπληκτικές αλλαγές που έχεις φέρει στη ζωή μου και στην ψυχοσύνθεσή μου. Με έκανες να καταλάβω με τόσο απλούς τρόπους ότι η δύναμη δεν είναι μόνο για τους άλλους ανθρώπους. Ότι έχω κι εγώ μέσα μου και περιμένει να την χρησιμοποιήσω προς όφελος δικό μου και των ανθρώπων γύρω μου. Μου άνοιξες μία ζωή από άπειρες ευκαιρίες και δυνατότητες γύρω μου, που ποτέ δεν πίστευα ότι υπήρχαν ή που δεν είχα τολμήσει καν να σκεφτώ τον εαυτό μου υποψήφιο να τις βιώσει. 
 
Όταν αποφάσισα να συμμετέχω στην Ομάδα Life Coaching χάρηκα όσο δεν φαντάζεσαι γιατί ήξερα ήδη ότι αυτά που θα άκουγα θα ήταν εκπληκτικά χρήσιμα. Και φυσικά οι συνεδρίες ήταν αντάξιες των προσδοκιών μου. Κάθε συνάντησή μας ήταν και μία διαφορετική αποκάλυψη του εαυτού μου, των πραγμάτων που με κρατάνε πίσω και των πραγμάτων που θα με πάνε μπροστά. Μου έδωσες μία μεγάλη ποικιλία εργαλείων βελτίωσης της ζωής μου, που πλέον είναι στο χέρι μου να χρησιμοποιήσω, ώστε να φέρω ακόμα μεγαλύτερες αλλαγές.  Ταυτόχρονα οι εμπειρίες των άλλων κοριτσιών μου έμαθαν πράγματα τα οποία δεν είχα βιώσει, δίνοντάς μου έτσι μία σφαιρικότερη αντίληψη για τα πράγματα. Ήταν μία καθοριστική, για την ζωή μου, εμπειρία. 
 
Σ’ευχαριστώ και πάλι,
Με πολλή πολλή αγάπη,
Ειρήνη Γ. 
Φοιτήτρια

Θέλω να μοιράζομαι τα πάντα μαζί σας μέσα από το argiro.gr!