Πίσω

Ιδέες για υγιεινό κολατσιό στο σχολείο

Το καλοκαίρι τελείωσε! Η ανεμελιά, χαλαρότητα και η διασκέδαση αντικαθίστανται από την καθημερινή ρουτίνα, του σχολείου και των υποχρεώσεων. Ας κάνουμε αυτό το άχαρο διάστημα προσαρμογής για τα παιδιά μας, πιο νόστιμο και πιο ωφέλιμο ετοιμάζοντας υγιεινό κολατσιό για το σχολείο και τις δύσκολες ώρες εκτός σπιτιού.

Με ιδέες για κολατσιό στο σχολείο χορταστικές και υγιεινές, με super foods που δίνουν ενέργεια και πολύτιμα θρεπτικά συστατικά, για να ξεκινήσει η καινούρια σχολική χρονιά νόστιμα και δυναμικά!

Ελιοτές

κυπριακές ελιοτές ατομικές

Ατομικές ελιοτές, ένα υγιεινό σνακ, κολατσιό για το σχολείο ή το γραφείο, εύκολο, γρήγορο και πολύ νόστιμο. Κυπριακή συνταγή που αγαπώ πολύ

Κουλούρι Θεσσαλονίκης με ταχίνι

κουλούρι Θεσσαλονίκης

Δοκιμάστε αυτά τα κουλούρια Θεσσαλονίκης, “αλλιώς” και θα σας γίνουν αγαπημένη συνήθεια.

Σάντουιτς με τονοσαλάτα

σάντουιτς με τόνο

Κρύα σάντουιτς με τονοσαλάτα, νόστιμα, υγιεινά και πολύ χορταστικά. Αποτελούν το τέλειο κολατσιό για το σχολείο και τα παιδιά τα λατρεύουν!

 Μπάρες δημητριακών με σοκολάτα

μπάρες δημητριακών

Το πιο υγιεινό σνακ, μπάρες δημητριακών με βρώμη, σοκολάτα και super foods χωρίς ψήσιμο! Φτιάχνεται σε 3′ και το απολαμβάνετε εσείς όλες τις ώρες και τα παιδιά σας αντί για γλυκάκι στο σχολείο!

Τυροπιτάκια κουρού

εύκολα τυροπιτάκια κουρού με γιαούρτι

Φτιάξτε τα δικά σας τυροπιτάκια, με υλικά που ξέρετε με αυτή τη συνταγή για τα πιο ωραία τυροπιτάκια κουρού που έχετε δοκιμάσει! Με ζύμη φανταστική, για να απολαμβάνουν τα παιδιά σας στο σχολείο χειροποίητη σπιτική τυρόπιτα!

 Σταφιδόψωμο

Σταφιδόψωμο

Κανένα παιδί δεν μπορεί να αντισταθεί σε αυτά τα αφράτα και μοσχομυριστά σταφιδόψωμα!

Επιλέξτε μία ή περισσότερες συνταγές, ετοιμάστε τες το σαββατοκύριακο ή την προηγούμενη και απολαύστε εσείς στο γραφείο ή το παιδί σας στο σχολείο ένα υγιεινό κολατσιό που θα σας γεμίσει ενέργεια και θα σας κάνει καλό!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μοιράσου το

Κάτι μαγειρεύεται