Πώς να τεμαχίσετε ένα αβοκάντο

 Υλικά

  • 1 γινωμένο αβοκάντο

Εξοπλισμός

  • Μαχαίρι του σεφ
  • Λεπτό κουτάλι σούπας
  • Επιφάνεια κοπής

Οδηγίες

  • Αφαιρέστε το κουκούτσι: Κόψτε το αβοκάντο οριζόντια στην μέση και με προσοχή χτυπήστε το κουκούτσι με τη λάμα του μαχαιριού μέχρι να κολλήσει. Στρίψτε το μαχαίρι και το κουκούτσι θα βγει εύκολα.

  • Τεμαχίστε τη σάρκα: Χρησιμοποιώντας μόνο την μύτη μου μαχαιριού, κόψτε τη σάρκα σε φέτες, με προσοχή μην τρυπήσετε τη φλούδα. Κόψτε με αυτό το τρόπο αρκετές, μεσαίου μεγέθους, οριζόντιες ή κάθετες φέτες.

  • Καθαρίστε τη φλούδα: Με προσοχή να μην τρυπήσετε την σάρκα βάλτε ένα κουτάλι ανάμεσα στην σάρκα και στη φλούδα του αβοκάντο. Ακολουθήστε την καμπύλη του αβοκάντο και βγάλτε απαλά, τη σάρκα.

Όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε (και να γράφουμε) περισσότερα από ό,τι ο καθένας μόνος του.

Σας Προτείνουμε