Πίσω

Τα γλυκά κεράσματα της γιορτής και της χαράς

Με το που πλησιάζει ο Νοέμβρης, μπαίνουμε σιγά σιγά στο πνεύμα των Χριστουγέννων και αρχίζουν οι ονομαστικές γιορτές!

Κάθε σπίτι όλο και κάποιον θα έχει να γιορτάσει! Κατερίνα, Άγγελος, Μιχάλης, Στέλιος, Ανδρέας και η λίστα συνεχίζεται. Τόσες γιορτές, τόσες χαρές, τόσα γλυκά, τόσα κεράσματα!

Φέτος καταπλήξτε τους όλους και φτιάξτε τα δικά σας γλυκά κεράσματα, που κανείς δεν θα μπορέσει να πάρει μόνο ένα! Είναι μικρά, είναι εύκολα είναι έξυπνα και πεντανόστιμα! Πολλά από αυτά μπορείτε να τα ετοιμάσετε από νωρίτερα για να μην τρέχετε τελευταία στιγμή. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να διαλέξετε αυτό που σας κλείνει το μάτι! Σας έχω διαλέξει μικρά, γλυκά για όλα τα γούστα, οικονομικές συνταγές με απλά υλικά που όλοι έχετε και ανεξάρτητα αν έχετε πολύ ή λίγο χρόνο να διαθέσετε, θα βρείτε το κατάλληλο.

Τα τρουφάκια είναι αυτές οι μικρές λαχταριστές μπουκίτσες σοκολάτας! Χρησιμοποιήστε περισσότερες από μία επικαλύψεις για να τα παρουσιάσετε στους καλεσμένους σας και να εντυπωσιαστούν! Και φτιάξτε πολλά! Κανείς δεν θα φάει μόνο ένα!

Αφράτα, πολύχρωμα και λαχταριστά μακαρόν! Είναι από τα πιο όμορφα γλυκά κεράσματα και είναι σίγουρο ότι εκτός από τον εντυπωσιακό στολισμό που θα σας χαρίσουν, θα ξετρελαθούν και οι καλεσμένοι σας!

Κανείς δεν λέει όχι σε αυτό το κλασικό και αγαπημένο γλύκισμα με τη μοναδική γεύση του ινδοκάρυδου! Τέλεια για τη γιορτή, αλλά και για κέρασμα στο σχολείο και στη δουλειά! Και όσα σας περισσέψουν θα τα απολαύσετε μοναδικά με τον καφέ σας.

Αυτά τα νησιώτικα αμυγδαλωτά που έχουν σχήμα σαν αχλαδάκια, είναι το πρώτο γλυκό που μου έρχεται στο νου όταν μιλάμε για μεγάλες γιορτές-σταθμούς.

Η συνταγή και όλα τα μυστικά για θεϊκά σιροπιαστά κορνεδάκια με κρέμα πατισερί και σαντιγί. Γλυκό κορνέ με τραγανή σφολιάτα από τα παλιά με διαχρονική αξία. Ετοιμάστε μπόλικα γιατί εξαφανίζονται στο λεπτό. Εγώ τα φτιάχνω μικρά ατομικά και είναι το κάτι άλλο!

Εύκολες και γρήγορες μπάρες λεμονιού που θα λατρέψετε! Πλούσιο άρωμα και τέλεια γεύση! Φτιάξτε τες όλοι!

Τι πιο κλασικό και αγαπητό από τα κοκάκια! Το γλυκό που ξυπνάει αναμνήσεις και που μπορείτε να φτιάξετε και εσείς στην κουζίνα σας, ακολουθώντας τη συνταγή μου. Δώστε βάση στα μυστικά πριν ξεκινήσετε, για να γίνουν τα κοκάκια σας ανεπανάληπτα!

Και μετά τα κοκάκια, άλλο ένα κλασικό και αγαπημένο τα εκλεράκια! Μη διστάσετε, φτιάξτε τα και όταν θα σας ρωτάνε από που τα πήρατε, απλά πείτε τους τα φτιάξαμε με τη συνταγή της Αργυρώς!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μοιράσου το

Κάτι μαγειρεύεται