Πίσω

Χριστούγεννα, η πιο ευτυχισμένη περίοδος του χρόνου!

Τα Χριστούγεννα για εμένα έχουν άρωμα σπιτιού και οικογένειας, έχουν άρωμα μαμάς.

Αυτές τις Άγιες μέρες, θυμάμαι τις μυρωδιές και τους ήχους της κουζίνας, μα πάνω από όλα θυμάμαι αυτή τη γιορτή, σαν τη φροντίδα της μαμάς, που ήταν πάντα τόσο ξεχωριστή! Η χαρά της να ετοιμάσει το τραπέζι και να υποδεχτεί όλη την οικογένεια, ήταν πάντα μεγάλη. Και εμείς ανυπομονούσαμε να γευτούμε όλα αυτά που μας γαργαλούσαν ξεμυαλιστικά τη μύτη κατά τη διάρκεια των προετοιμασιών.

Το “ευχαριστώ” στη μαμά μας δεν το λέμε σχεδόν ποτέ! Όμως, το δείχνουμε πάντα ακολουθώντας πιστά και κατά γράμμα τις υπέροχες, αυθεντικές, φτιαγμένες με αγάπη, συνταγές της. Με αυτή την αγάπη μεγαλώνουμε τα παιδιά μας, φροντίζουμε τους δικούς μας ανθρώπους και με αυτές τις γεύσεις θυμόμαστε από πού ξεκινήσαμε…

Όλη η οικογένεια μαζεμένη γύρω από το χριστουγεννιάτικο τραπέζι ακριβώς όπως και τότε, ακριβώς όπως έκανε πάντα εκείνη και μας κρατούσε ενωμένους γύρω της με αγάπη!

Με συνταγές γνώριμες και αγαπημένες!

Σε ευχαριστώ μαμά μου, για όλα όσα μου δίδαξες από παιδί άλλα μέχρι και σήμερα. Για όλα όσα μου έμαθες να σέβομαι και να εκτιμώ και πιο πολύ σε ευχαριστώ γιατί μου έμαθες να αγαπώ και να μοιράζομαι απλόχερα την αγάπη και το συναίσθημα μου μέσα από το φαγητό και τις γεύσεις.

Κρατήστε τους ανθρώπους που αγαπάτε γύρω σας, στη ζωή σας, μέσα στην καρδιά σας

και μην ξεχνάτε να λέτε ευχαριστώ!

Καλά Χριστούγεννα σε όλους!

Και μην ξεχνάτε να μου στέλνετε τα μηνύματα και τα σχόλιά σας αλλά και όλα όσα θέλετε να μοιραστείτε.

Φωτογραφίες, δημιουργίες αλλά και συνταγές «αναμνήσεις» που κρύβουν μέσα τους την πιο όμορφη λέξη… ένα «ευχαριστώ» στους αγαπημένους μας ανθρώπους.

Και ένα ακόμη πιο μεγάλο σε όλους εσάς, σας ευχαριστώ!

Με πολλή αγάπη,

Αργυρώ

Μοιράσου το

Διαφήμιση
Κάτι μαγειρεύεται