• Αρχική
  • Μπες στην κουζίνα
  • Λιώνω για μελομακάρονα! Φτιάξτε τις συνταγές που διάλεξα για εσάς και πάρτε το βραβείο των γιορτών για το 2017

Λιώνω για μελομακάρονα! Φτιάξτε τις συνταγές που διάλεξα για εσάς και πάρτε το βραβείο των γιορτών για το 2017

Κάθε χρόνο στο σπίτι μου στην Πάρο οι προετοιμασίες για τις γιορτές ξεκινούσαν από νωρίς!

Είμαι σίγουρη ότι κι εσείς κάπως έτσι σκέφτεστε. Όλες μας θέλουμε να είναι το τραπέζι μας όλες τις μέρες των γιορτών γεμάτο με τις καλύτερες γεύσεις, τις τελειότερες νοστιμιές και όλοι όσοι γεύονται τα φαγητά και τα γλυκά μας να λένε ότι δεν έχουν φάει ποτέ τίποτα καλύτερο.

Μην αγχώνεστε καθόλου, εγώ είμαι εδώ! Μαζί θα φτάσουμε στα Χριστούγεννα και μαζί θα τα περάσουμε με ό,τι πιο νόστιμο μπορούν να φτιάξουν τα χέρια μας.

Με τι άλλο θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε από τα μελομακάρονα; Εγώ τα θέλω τραγανά και σωστά μελωμένα. Να τα δαγκώνω και να νιώθω ότι ταξιδεύω στον Παράδεισο. Κι επειδή τα μοιραζόμαστε όλα δεν θα μπορούσα να μην σας δώσω με όλη μου την αγάπη τις καλύτερες συνταγές για μελομακάρονα.

Μπορείτε να τις δοκιμάσετε όλες, για να καταλήξετε σε αυτή που πιστεύετε ότι θα μαγέψει όλους τους καλεσμένους και την οικογένειά σας και θα σας δώσουν το βραβείο για τις γιορτές του 2017..

Πάμε λοιπόν…

Μείνετε συντονισμένοι γιατί ακολουθούν πολλές προτάσεις και πολλές εκπλήξεις. Και βέβαια να μην ξεχνάτε ότι θα μοιραστώ μαζί σας και όλα μου τα μυστικά για τα πιο Μαγικά Χριστούγεννα.

Περιμένω τα μηνύματά σας, τα σχόλιά σας και όλα όσα θέλετε να μοιραστούμε. Είμαι πάντα εδώ για εσάς!

Με πολλή αγάπη