Μυρίζει Τσικνοπέμπτη! Οι καλύτερες συνταγές για κρέας, η τέλεια σαλάτα και η σάλτσα που θα απογειώσει το τραπέζι

Η Τσικνοπέμπτη

Η Τσικνοπέμπτη, η μέρα που λατρεύουν όσοι αγαπούν το κρέας, η μέρα που παραδοσιακά πρωταγωνιστεί το κρέας είναι εδώ! Και πρέπει να τη γιορτάσουμε όπως της αξίζει. Να μυρίσει παντού το ψημένο κρέας, να γευτούμε νοστιμιές που θα μας μείνουν αξέχαστες μέχρι την επόμενη χρονιά.

Διάλεξα για εσάς τις συνταγές που θα σας κάνουν να γλείφετε τα δάχτυλά σας όποιο κρέας κι αν διαλέξετε να φτιάξετε. Και βέβαια δεν θα άφηνα το τραπέζι σας χωρίς τη σαλάτα που είναι εύκολη και συνδυάζεται με κάθε επιλογή σας. Όσο για τη σάλτσα που θα απογειώσει το κρέας σας; Αυτή που σας προτείνω είναι η καλύτερη και θα το διαπιστώσετε μόλις τη γευτείτε.

Μην περιμένετε άλλο, βρείτε τη συνταγή που ταιριάζει με το κρέας που θα αγοράσετε για να ψήσετε, πάρτε κρασί, μπύρα, ούζο, ό,τι θέλει η παρέα και… κάψτε το! Η Τσικνοπέμπτη πρέπει να μυρίσει παντού!

Σας εύχομαι να γιορτάσετε και του χρόνου με υγεία και νοστιμιές στο τραπέζι σας.

Περιμένω τα μηνύματά σας, τα σχόλιά σας και όλα όσα θέλετε να μοιραστούμε. Θέλω να μου στέλνετε φωτογραφίες από όσα δημιουργείτε και να με κάνετε περήφανη. Είμαι πάντα εδώ για εσάς!

Συνεχίστε να μαγειρεύετε με πάθος, συνταγές… που τρώγονται.

https://www.argiro.gr/2018/02/murizei-tsiknopempti-oi-kaluteres-suntages-gia-kreas-teleia-salata-kai-saltsa-pou-tha-apogeiosei-trapezi/