Τηγανητά ψάρια και τα μυστικά για το τέλειο τηγάνισμά τους. Όπως δημοσιεύτηκαν στο Αμερικάνικο περιοδικό FOOD&WINE!

Το ψάρι είναι μια τροφή πλούσια σε θρεπτικά συστατικά και βιταμίνες. Ο τρόπος που το μαγειρεύουμε όμως, μπορεί να επιβαρύνει το πιάτο μας με επιπλέον θερμίδες. Το τηγανητό ψάρι συνοδέψτε το απαραίτητα με χόρτα και πράσινα λαχανικά και σερβίρετέ το με ωμό ελαιόλαδο. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να τηγανίσετε ψάρια μικρά αλλά και μεγαλύτερα. Αυτό που πρέπει …