Πίσω

Εύκολες, γρήγορες, οικονομικές συνταγές για όλη την εβδομάδα

Σας έχω ετοιμάσει ένα εβδομαδιαίο μενού με εύκολα οικονομικά και νόστιμα μαγειρέματα για όλη την εβδομάδα. Πάρτε ιδέες και βάλτε πρόγραμμα.
Θα βρείτε εύκολες και γρήγορες συνταγές, συνταγές με κρέας αλλά και συνταγές χωρίς κρέας, συνταγές με όσπρια και λαχανικά που αγαπώ πολύ και είναι υγιεινές και πολύ οικονομικές. Έρχεται μια περίοδος δύσκολη, που όλοι μας θα πρέπει να κάνουμε καλό προγραμματισμό από πριν. Όμως ο λαός μας αγαπάει τις χαρές του τραπεζιού, γι’ αυτό προσπαθούμε να κάνουμε τις λιγότερες περικοπές σε αυτόν τον τομέα.
Μάθαμε να προσαρμόζουμε το καθημερινό μας μαγείρεμα στα νέα δεδομένα για να εξοικονομούμε σε χρήμα.

Όμως δεν είναι μόνο τα χρήματα αυτά που παίζουν ρόλο στην καθημερινότητά μας, αλλά και χρόνος. Ο ποιοτικός χρόνος που περνάμε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα είναι πολύ σημαντικός.

Στην κατηγορία συνταγών “εύκολες, γρήγορες, οικονομικές” θα βρείτε ακόμα περισσότερες επιλογές.

  • Κοκκινιστό λαχανόρυζο με ντομάτα, είναι απλά ένα πιάτο έκπληξη! Πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά και καταπληκτικό στη γεύση! Ιδανικό για vegan διατροφή. Εύκολη, γρήγορη και οικονομική συνταγή για ένα πολύ νόστιμο λαδερό του χειμώνα!
  • Ένα κλασικό φαγητό για τις πολυάσχολες μαμάδες, που όμως δεν υστερεί σε τίποτα στη γεύση! Ζουμερές μπριζόλες με λαχταριστές πατάτες, μοναδικός συνδυασμός.
  • Θυμηθείτε από την προηγούμενη να βάλετε τα ρεβίθια να μουλιάσουν και μόνο σε 10 λεπτά έχετε τα ρεβίθια σας στην κατσαρόλα για να φτιάξετε την καλύτερη συνταγή για λεμονάτα ρεβίθια σούπα, χυλωμένα και σωστά βρασμένα.
  • Κλασική συνταγή της ελληνικής κουζίνας. Τώρα πια ακόμα και το χειμώνα βρίσκουμε κάποια από τα καλοκαιρινά λαχανικά στον πάγκο του μανάβη. Βάλτε το μπριάμ σας στο φούρνο και απολαύστε το ζεστό με καλό ψωμί και τυρί φέτα.
  • Αν αγαπάτε το παστίτσιο αλλά δεν έχετε χρόνο και διάθεση να πλένετε πολλές κατσαρόλες, φτιάξτε αυτή τη συνταγή. Με μία ψευτομπεσαμέλ με γιαούρτι και τα υπόλοιπα υλικά του παστίτσιου, κιμά και μακαρόνι, φτιάχνετε το παστίτσιο σας σε μία ώρα.
  • Το κουνουπίδι και το μπρόκολο με αυτή τη συνταγή μετατρέπεται σε ένα κυρίως πιάτο γεμάτο νοστιμιά που θα σας χορτάσει και θα σας ευχαριστήσει! Καλό είναι να βάζουμε τέτοια εύκολα και θρεπτικά φαγητά στο πρόγραμμα της εβδομάδας για να υπάρχει εναλλαγή στη γεύση.

Τέλος, πέρα από τα καθημερινά μαγειρέματα, ένα κέικ τη βδομάδα επιβάλλεται! Αυτό το εύκολο, οικονομικό και αφράτο κέικ με λάδι και γιαούρτι, γίνεται με υλικά που όλοι έχετε στην κουζίνα σας. Έχει την υγρασία που πρέπει, είναι υπέροχα ψιχουλιαστό και με πεντανόστιμη ωραία κόρα, ό,τι πρέπει για τον καφέ αλλά και για τα παιδιά.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μοιράσου το

Κάτι μαγειρεύεται