Νότιο Αιγαιο | Η Περιφέρεια στα Bravo SUSTAINABILITY Awards

.H Περιφέρεια απο το Νότιο Αιγαιο είναι για ακόμη μια φορά, υποψήφια για τα βραβεία BRAVO 2019. Τα βραβεία αφορούν στις καλές πρακτικές βιώσιμης ανάπτυξης στους τομείς της Γαστρονομίας του Πολιτισμού, του Περιβάλλοντος και της Κοινωνίας. Υλοποιούνται από Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Επιχειρήσεις και φορείς της Κοινωνίας των Πολιτών.

Φέτος η συμμετοχή στα βραβεία γίνεται με την δράση Aegean Mamas Know Best που υλοποιείται στο πλαίσιο του τίτλου της Γαστρονομικής Περιφέρειας της Ευρώπης 2019. Μια δράση που εμπλέκει σύσσωμη την νησιώτικη οικογένεια. Βοηθά στην αναβίωση των γαστρονομικών παραδόσεων και των πολιτιστικών εθίμων της Δωδεκανήσου και των Κυκλάδων.

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου συνέβαλε στην ανάδειξη των πλεονεκτημάτων της αιγαιακής διατροφής στην υγεία αλλά και στην κοινωνικοποίηση των νησιωτών της. Με συμμαχους την Πρέσβειρα της Γαστρονομικής Περιφέρειας της Ευρώπης Νότιο Αιγαίο 2019 σεφ Αργυρω Μπαρμπαρίγου, τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Κυκλάδων και Δωδεκανήσου, τους παραγωγούς, συλλόγους απο το  Νότιο  Αιγαιο και τον Αποκλειστικό Αερομεταφορέα την Aegean Airlines. Το φαγητό ενώνει την οικογένεια και τους οικείους γύρω από το τραπέζι, ενισχύοντας τους οικογενειακούς και κοινωνικούς δεσμούς. Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ενίσχυσε την προβολή και την χρήση των τοπικών προϊόντων. Προέβαλλε μέσα από σειρά εκδηλώσεων, την παράδοση που περνά από γενιά σε γενιά.

Η ψηφοφορία θα διαρκέσει έως την 1η Δεκεμβρίου 2019 και μπορείτε να ψηφίσετε  ΕΔΩ

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μοιράσου το

Κάτι μαγειρεύεται