Τα γιαουρτογλυκά ψυγείου που θα τρελάνουν κόσμο

Τα γιαουρτογλυκά ψυγείου είναι τα κλασικά μαμαδίστικα γλυκά που χαλούσαν και χαλάνε κόσμο σε όλα τα τραπέζια της μαμάς. Άνοιξη, καλοκαίρι, φθινόπωρο στο ψυγείο της μαμάς θα βρεις πάντα ένα γιαουρτογλυκό να σε δροσίσει! Άλλες φορές είναι σε πυρέξ και κόβονται σε κομμάτι κι άλλες φορές μπαίνουν σε μεγάλα μπολ και σερβίρονται σε κουταλιές. Πολλά γιαουρτογλυκά μπαίνουν εξαρχής και σερβίρονται σε ποτήρια.

Εύκολα με απλά υλικά είναι δροσερά ελαφριά και αρέσουν σε όλους. Με μπισκότα ή χωρίς, με γιαούρτι, ζελέ ή ξηρούς καρπούς, με γλυκό κουταλιού ή φρούτα, είναι η πιο δροσερή πρόταση μαμαδίστικου γλυκού.

Παραλλαγές στα μπισκότα ή στα ζελέ μπορείτε να κάνετε σύμφωνα με την προτίμηση σας. Μπισκότα γεμιστά, πτι μπερ ή μπισκότα digestive το αφήνω σε σας ανάλογα με τι έχετε ή τι προτιμάτε. Χρειάζονται μόνο λίγα λεπτά προετοιμασία να τα φτιάξετε και μετά λίγες ώρες ψυγείο να σφίξουν. Απολαύστε την δροσιά τους και την φρουτένια γεύση τους.

Ζελέ φράουλα με γιαούρτι

Γιαουρτογλυκο με ζελέ. Το ονόμασα Κωστάντζα γιατί είναι το εύκολο δροσερό γλυκό που μας έφτιαχνε η μαμά μου η Κωστάντζα τα καλοκαίρια στην Πάρο. Η δροσιά και η υφή του είναι τέλεια. Οικονομικό και δροσιστικό γλυκό χωρίς θερμίδες.

Πανακότα με γιαούρτι

Πανακότα εύκολη και σπιτική με γιαούρτι. Λαχταριστή συνταγή, το τέλειο απαλό, κρεμώδες επιδόρπιο. Αυτή η Panna Cotta έχει γεύση γιαουρτιού και συνδυάζεται τέλεια με το γλυκό κουταλιού πορτοκάλι.

Γλυκό με γιαούρτι και ζελέ ανανά

Εύκολο γλυκό με γιαούρτι και ζελέ ανανά. Αυτό το γλυκό γιαουρτοζελέ με ανανά, είναι μια πολύ ελαφριά συνταγή με υπέροχη γεύση. Η τέλεια δροσερή απόλαυση!

Ζελέ γιαούρτι με φράουλες

Εύκολη συνταγή για όσους αγαπούν το ζελέ και τη φράουλα. Η δροσιά του γιαουρτιού σε ένα εύκολο επιδόρπιο που θα σου μείνει αξέχαστο. Ιδανικό για σερβίρισμα μετά από ένα γεύμα θαλασσινών.

Τούρτα βερίκοκο

Ανάλαφρη και δροσιστική τούρτα βερίκοκο. Το ιδανικό επιδόρπιο μετά από ένα τραπέζι αλλά και τις καθημερινές  απογευματινές υπογλυκαιμίες.

Γιαουρτογλυκό με ζελέ

Γιαουρτογλυκό, ένα πανεύκολο και πολύ γρήγορο γλυκό για τα καλοκαιρινά σας απογεύματα! Ελαφρύ γλυκό ψυγείου με ζελέ, μπισκότα, καραμέλα γάλακτος, και φράουλες και γίνεται στο τσακ μπαμ με σπιτική φανταστική γεύση.

Διάβασε εδώ πιο είναι το ωραιότερο γλυκό ψυγείου.

https://www.argiro.gr/2020/04/ta-giaourtoglyka-psygeiou-pou-tha-trelanoun-kosmo/