Πως διαλέγω σωστά τον κιμά για κάθε συνταγή

Ποιο κομμάτι μοσχάρι είναι κατάλληλο για κιμά; Ποιος είναι ο κατάλληλος κιμάς για μπιφτέκια; Ψιλοκομμένος ή χοντροκομμένος κιμάς στα μπιφτέκια, burger, κεφτεδάκια, ρολό κιμά, σάλτσα κιμά, γιουβαρλάκια κλπ; Όπως αγοράζουμε συγκεκριμένο κομμάτι κρέατος για κάθε μαγείρεμα το ίδιο κάνουμε και για τον κιμά. Ανάλογα τη χρήση του, επιλέγουμε το σωστό κομμάτι μοσχαριού για την κατάλληλη συνταγή. Αν …