Πίτα χωρίς φύλλο: 6 πανεύκολες συνταγές

Ποιος είπε ότι  γίνεται πάντα με φύλλο;

Μπορεί να αγαπάμε το τραγανό και ξεροψημένο , αλλά όταν θέλετε να φτιάξετε μια πεντανόστιμη χωρίς φύλλο στο πι και φι, διαλέξτε μια από τις πεντανόστιμες συνταγές   που σας έχω παρακάτω, χρησιμοποιώντας εύκολη βάση!


Ας ξεκινήσουμε με την πιο κλασική . Μιλάμε για την πιο εύκολη τυρόπιτα που φτιάξατε ποτέ! Τέλεια για το κολατσιό για εσάς στη δουλειά αλλά και τα πιτσιρίκια θα την τιμήσουν με λαχτάρα στο σχολείο!


Έχετε μαγειρεμένο κοτόπουλο που σας περίσσεψε;

Μη χάνετε χρόνο, φτιάξτε αυτή τη λαχταριστή κοτόπιτα και θα τους ξετρελάνετε όλους! Είναι τυρένια, κρεμένια και πεντανόστιμη και πάνω από όλα είναι μια πανεύκολη!


Σε 5 λεπτά ακριβώς, φτιάχνετε έναν χυλό και τα βάζετε στο φούρνο. Σε 50 λεπτά ξεφουρνίζετε την πιο νόστιμη  που φάγατε ποτέ! Μην το σκέφτεστε, φτιάξτε αυτή σήμερα κιόλας!


Και με κιμά, μπορείτε να φτιάξετε αυτή την τέλεια ! Στο φούρνο, μαζί με τα λαχανικά και την υπέροχη κρούστα που σχηματίζεται, κάνουν έναν συνδυασμό του ονείρου!


 

 

Από τις πιο αγαπημένες μου  είναι αυτή η εύκολη με την κολοκύθα. Κομμάτι το κομμάτι θα τελειώσει το ταψί πριν καλά καλά το καταλάβετε!

 


Μία συνταγή που όσοι την έχετε φτιάξει μου έχετε στείλει ευχαριστήρια είναι αυτή ! Για τους υπόλοιπους το μόνο που έχω να σας πω είναι ότι θα ανυπομονείτε να βγει από το φούρνο για να τη γευτείτε! Όσο για τα παιδιά, τρελαίνονται!

Καλή επιτυχία και καλή σας απόλαυση!

https://www.argiro.gr/2020/07/pita-choris-fyllo-7-panefkoles-syntages/