Πίσω

Κορμοί των Χριστουγέννων

Αυτό το γλυκό, κορμός σοκολάτας ή κορμός με μπισκότα ή κορμός μωσαϊκό, γίνεται γρήγορα με λίγα υλικά.

Ειδικά τα φετινά Χριστούγεννα που προβλέπονται πολύ οικογενειακά, απαιτούν και σύνεση και οικονομία στο σπίτι, χωρίς όμως να κάνουμε εκπτώσεις στη γεύση και στην εμφάνιση. Εντυπωσιακός κορμός σοκολάτας για να κλέψεις τις εντυπώσεις.

Κορμός ψυγείου που λέγεται και κορμός κατσαρόλας γιατί συνδυάζει και τα δυο. Απαιτεί μόνο 10΄από το χρόνο σου. Αγαπημένο γλυκό ο κορμός ειδικά τώρα τα Χριστούγεννα είναι απαραίτητος στο γιορτινό τραπέζι.

Ο κορμός σοκολάτας ξεκινάει με κατσαρόλα και με μια γρήγορη ανάμειξη καταλήγει στο ψυγείο να παγώσει. Τον σερβίρεις σκέτο ή με χτυπημένη κρέμα ή με παγωτό. Διατηρείται για πολλές πολλές ημέρες τυλιγμένος στη συντήρηση αλλά και για μήνες στην κατάψυξη.

Δες εδώ βήμα βήμα πως θα φτιάξεις τον πιο εύκολο, νόστιμο κορμό σοκολάτας με ζαχαρούχο και μπισκότα.

Ετοίμασέ τον μερικές ημέρες πριν και άφησε τον στο ψυγείο σου ή στην κατάψυξη να περιμένει την ώρα που θα βγει πανηγυρικά στο τραπέζι και θα τους τρελάνεις όλους.

Κορμός συνταγή μπορεί να γίνει με ό,τι παντεσπάνι μας αρέσει.

Κορμός με παντεσπάνι σοκολάτας και γέμιση μους σοκολάτα, καλυμμένος με λευκό παχύ γλάσο! Ένας κορμός χριστουγεννιάτικος πολύ εντυπωσιακός και πεντανόστιμος όπως αυτός εδώ

Ο εύκολος κορμός με παντεσπάνι βανίλιας και πραλίνα είναι για εσένα που θέλεις νόστιμο εντυπωσιακό κι εύκολο γλυκό.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μοιράσου το

Κάτι μαγειρεύεται