Πίσω

Εύκολα γλυκά ψυγείου

Καλοκαιρινά καλέσματα με εύκολα γλυκά ψυγείου

Τα ζεστά βράδια στην πόλη περνάνε πιο εύκολα με παρέα και με γλυκά ψυγείου, καλοκαιρινά και light. Τα καλοκαιρινά βράδια δεν έχουμε όρεξη για μεγάλες ετοιμασίες και βαριά φαγητά, ειδικά όταν εργαζόμαστε, ενώ οι περισσότεροι είναι διακοπές. Όταν μαζευόμαστε με φίλους μας στο μπαλκόνι, τα σουβλάκια και οι πίτσες δεν είναι σίγουρα η πιο ενδιαφέρουσα λύση για φαγητό. Υποδεχτείτε τους φίλους σας στη βεράντα με δροσερό κρασί, φρούτα, τυριά και ένα καλοκαιρινό γλυκό ψυγείου. Κι αν έφτασε Αύγουστος και δεν προβλέπονται διακοπές, τα καλοκαιρινά βράδια θα περάσουν πιο… light και εύκολα με γλυκά ψυγείου.

Δε θέλει κόπο, θέλει τρόπο

«Αντί να απολαμβάνω το δροσερό καλοκαιρινό αεράκι, βράζω στο ζουμί μου στην πόλη, θα κάτσω να ετοιμάσω και γλυκό ψυγείου;». Μην ανησυχείτε και μη χαλάτε τη διάθεση και το κάρμα σας. Τα καλοκαιρινά γλυκά ψυγείου, όπως όλα τα ωραία πράγματα είναι light και εύκολα: δε θέλουν κόπο, θέλουν τρόπο. Μια βραδιά στο μπαλκόνι, κουβέντα, ένα δροσερό καλοκαιρινό κοκτέιλ και ένα light γλυκό ψυγείου θα σας κάνουν να νιώσετε καλύτερα. Ψάξτε στο διαδίκτυο καλοκαιρινά εύκολα γλυκά ψυγείου, για να φτιάξετε τη διάθεση και να γλυκάνετε τον πόνο και τον ουρανίσκο σας. Υπάρχει τεράστια ποικιλία σε καλοκαιρινά γλυκά ψυγείου – τιραμισού, γιαουρτογλυκά, πανακότες, τσιζκέικ– που ετοιμάζονται εύκολα με απλά υλικά.

Δροσερά, διαιτητικά και εύκολα γλυκά ψυγείου

Και αν σας απασχολούν οι θερμίδες, δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε. Τα περισσότερα καλοκαιρινά γλυκά ψυγείου είναι light, και μπορούν εύκολα να καταναλωθούν σαν ένα μικρό γεύμα. Πολλά έχουν ως βάση τα φρούτα και το γιαούρτι, έτσι, τρώγοντας ένα δροσερό γλυκό ψυγείου δε θα νιώσετε διατροφικές τύψεις. Προσοχή όμως. Δεν είναι όλα τα γλυκά ψυγείου light, αν και, καθώς είναι ελαφρά και δροσιστικά, εύκολα λησμονούμε τις θερμίδες. Προτιμήστε ένα δροσερό γλυκό ψυγείου, όπως το καλοκαιρινό ζελέ με φρούτα. Με καλοκαιρινά και light γλυκά ψυγείου, το καλοκαίρι στο μπαλκόνι θα είναι λίγο πιο γλυκό και πολύ πιο δροσερό.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μοιράσου το

Κάτι μαγειρεύεται