Πίσω

Το μενού της εβδομάδας

Η θερμοκρασία έχει πάρει τον ανήφορο όπως και η διάθεση μας για μαγειρικές! Μαγειρικές από αυτές που λαχταράμε να μοιραστούμε τη γεύση τους με αγαπημένα πρόσωπα. Από αυτές που χαιρόμαστε να γεμίζουμε τα τραπέζια μας με νοστιμιά, φιλικά χαμόγελα και αξέχαστες στιγμές!

Σε τέτοια διάθεση θα κινηθούμε αυτη την εβδομάδα με του μενού μας. Που όπως πάντα τα έχει όλα και με το παραπάνω!

Ξεκινάμε με ζύμωμα. Φτιάξτε το δικό σας φανταστικό και υγιεινό ψωμί, χωρίς κόπο, χωρίς αναμονές και ζυμώματα. Σε ακριβώς 40 λεπτά θα έχετε το μοσχομυριστό καυτό καρβέλι στο τραπέζι σας. Ψωμί με αλεύρι ολικής και γιαούρτι λοιπόν που ήρθε για να μείνει στην καθημερινότητά σας.

ψωμί ολικής
Ψωμί ολικής αλέσεως από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου
Διαφήμιση

Αφήστε το φούρνο να καίει και ετοιμάστε και την πιο μοσχομυριστή και καραμελένια γλυκιά πίτα. Αυτή η πίτα θα γίνει σταθμός για το πρωινό, το κολατσιό αλλά και το επιδόρπιο! Τα καραμελωμένα βερίκοκα είναι απλά σκέτη λατρεία και απογεώνουν αυτή τη συνταγή!

πιτα με βερικοκα
Πίτα με καραμελωμένα βερίκοκα

Ακόμα μια συνταγή με φρουτένια νοστιμιά είναι αυτό το λαχταριστό smoothie. Έχει χρώμα, έχει άρωμα έχει γεύση και φρεσκάδα, μαζί με όλες αυτές τις βιταμίνες και τα αντιοξειδωτικά που χρειάζεσαι καθημερινά για να λάμπεις! Για πρωινό ή μετά τη γυμναστική επιβάλλεται!

Smoothie αποτοξίνωσης
Διαφήμιση

Η πιο εντυπωσιακή σαλάτα της σεζόν είναι αυτή. Φρέσκια και λαχταριστή, χορταστική με αντιθέσεις στις γεύσεις και στις υφές που συναρπάζουν! Το δε χρώμα της σπανίζει σε σαλάτες και θα γίνει το στολίδι του τραπεζιού σας. Σαλάτα με φράουλες και μπάλες τυριού λοιπόν και όποιος αντέξει!

Ανοιξιάτικη σαλάτα με φράουλες
Ανοιξιάτικη σαλάτα με φράουλες και μπάλες τυριού από την Αργυρώ

 

Τραπέζι χωρίς τα αρώματα της θάλασσας δε γίνεται. Αυτή τη φορά οι σουπιές κάνουν παιχνίδι σε ένα στιφάδο που όμοιό του δεν έχετε ματαξαναδοκιμάσει! Αξεπέραστο φαγητό, γεμάτο γλύκα, θα χορτάσει και τον κάθε πεινασμένο!

σουπιές στιφάδο της Αργυρώς
Σουπιές στιφάδο από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

 

Διαφήμιση

<div align=”center”></div>

Στη συνέχεια δυο συνταγές με τη γνώριμη γεύση Ανατολής. Αγαπημένες τα μέγιστα και οι δυο από άκρη σε άκρη της χώρας. Κλασικά ντολμαδάκια γιαλαντζί που πάνε με όλα και μοσχάρι γιαουρτλού ασυναγώνιστο. Δεν χρειάζονται πολλές συστάσεις και τα δύο. Έχουν ονόματα με γευστική ιστορία και βαρύτητα!

μοσχάρι γιαουρτλού
Η αυθεντική συνταγή για μοσχάρι γιαουρτλού από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

 

ντολμαδάκια γιαλαντζί πολίτικα
Ντολμαδάκια γιαλαντζί πολίτικα από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου
Διαφήμιση

Και αν αποφασίσατε να φωνάξετε φίλους, εδώ σας έχω την καλύτερη πρόταση. Ουζομεζέ φανταστικό για να συνοδέψετε την κουβεντούλα.

μεζέδες για ούζο ουζομεζεδες συνταγες
Ουζομεζέδες 
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μοιράσου το

Κάτι μαγειρεύεται