Το μενού της εβδομάδας

Το μενού αυτής της εβδομάδας φέρνει στο πιάτο σας κάποια από τα καλούδια του ελληνικού καλοκαιριού αλλά και προτάσεις για εύκολες, νόστιμες καθημερινές συνταγές που θα λατρέψει όλη η οικογένεια!

Από μοσχαράκι και κοτόπουλο, μέχρι τα φρέσκα της εβδομάδας αλλά και το απαραίτητο πλέον παγωτό που από εδώ και πέρα δεν θα πρέπει να λείπει από το ψυγείο μας!

Αυτή την εβδομάδα τα γεμιστά είναι πολύχρωμα και έχουν φουλ το άρωμα της πιπεριάς. Πιπεριές γεμιστές με κιμά και ρύζι, γιατί καλοκαιρινό μενού χωρίς γεμιστά δεν υπάρχει! Το απόλυτο ελληνικό καλοκαιρινό φαγητό, πεντανόστιμο και περιζήτητο, με όλα τα φρέσκα αρώματα που αναζητάς και όλη τη γεύση που δεν αλλάζεις με τίποτα!

Το μοσχαράκι έχει το γνώριμο και αγαπητό άρωμα της ανατολής! Μοσχαράκια τας κεμπάπ ανατολίτικο, όσο δεν πάει! Μαλακό, ζουμερό και ακαταμάχητο το τας κεμπάπ κυριαρχεί εύκολα στο τραπέζι σας. Η σάλτσα με τα μοναδικά αρώματα από τα μπαχαρικά και το τρυφερό κρέας που λιώνει στο στόμα είναι τα gamechanger συστατικά επιτυχίας του!

Το κοτόπουλο είναι μαμαδίστικο και συνάμα ακαταμάχητο! Είναι το λεμονάτο κοτόπουλο με ρύζι που δεν θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο. Ζουμερό και πεντανόστιμο κοτόπουλο με παχιά νόστιμη σάλτσα που αφήνει στο πέρασμά της αναστεναγμούς! Είναι ένα από τα φαγητό που άνετα εντάσσεται κάθε εβδομάδα στο μενού σας!

Τα φασολάκια είναι φρέσκα αυτόν τον καιρό και τα μαγειρεύουμε κλασικά ελληνικά! Ένα πιάτο λαδερά φασολάκια, μια φέτα ψωμί και τυρί φέτα και προσφέρεις στον εαυτό σου και στην οικογένειά σου το απόλυτο μεσογειακό και υγιεινό γεύμα! Μπείτε στον κόπο να καθαρίσετε φρέσκα φασολάκια και να μην χρησιμοποιήσετε τα κατεψυγμένα και θα νιώσετε τη διαφορά του φρέσκου!

Ένα άλλο κλασικό φαγητό του καλοκαιριού είναι οι ομελέτες! Και αυτό γιατί θέλουμε να ξεκλέψουμε χρόνο για μια ακόμα βουτιά ή για μια ακόμα βόλτα! Ευκολα, γρήγορα, οικονομικά και κυρίως πεντανόστιμα έχεις σε λίγα λεπτά στο πιάτο σου ένα πλήρες θρεπτικό γεύμα!

Οι σαλάτες στο μενού της εβδομάδας είναι δύο και άκρως διαφορετικές μεταξύ τους! Το κοινό τους είναι η πλούσια γεύση και το γεγονός ότι μπορούν να καταναλωθούν και οι δύο σαν πλήρες ελαφρύ γεύμα. Πατατοσαλάτα με μαγιονέζα που πάει με όλα αλλά και μόνη της και σαλάτα του καίσαρα, γνωστή και εγγυημένη!

Και αυτό που όλοι περιμένετε έρχεται για να κλείσει γλυκά το μενού μας. Εύκολο σπιτικό παγωτό, σαν και αυτό που φτιάχνεται εδώ και δεκαετίας σε κάθε σπίτι σε κάθε γωνία της χώρας μας τα καλοκαίρια. Παγωτό βανίλια με ζαχαρούχο γάλα, γιατί οι δοκιμασμένες επί δεκαετίες συνταγές είναι οι καλύτερες!

Εύκολο παγωτό της Αργυρώς
Εύκολο παγωτό
https://www.argiro.gr/2022/06/to-menou-tis-evdomadas-7/