Ντοματες γεμιστες | Πως αδειαζω σωστα τις ντοματες χωρις να ανοιξουν στο ταψι .
Ντοματες γεμιστες | Πως αδειαζω σωστα τις ντοματες χωρις να ανοιξουν στο ταψι .
Ντοματες γεμιστες
Για τις ντοματες γεμιστες κυριο υλικο είναι η ντοματα. Ένα υλικο που η ελληνικη κουζινα το χρησιμοποιει πολύ και το συνηθηζει σε πολλες συνταγες.Ετσι για να εχεις καλομαγηρεμενα γεμιστα ένα από τα κυριοτερα βηματα είναι να αδειαζεις σωστα την ντοματα για να σου πετυχει το φαγητο.
Είναι ενα φαγητο πολλών λαών που αποτελειται συνήθως από λαχανικά και γέμιση με ρύζι, κρέας ή μίγμα η και των των δύο. Μερικές φορές για γέμισμα χρησιμοποιούνται και θαλασσινά, όπως καλαμάρια ή μύδια, ενώ το ρύζι αντικαθίσταται από πληγούρι ή λαχανικά με κιμά.
Οι γεμιστες ντοματες είναι ένα από τα κατεξοχήν λεγόμενα παραδοσιακά ελληνικά φαγητά που αντιπροσωπεύουν τη χώρα μας στις κουζίνες όλου του κόσμου και κερδίζουν τις καρδιές των καταναλωτών, διεθνώς όπως η Τουρκία, ο Λίβανος κ.α. προσαρμοζόμενα βέβαια κάθε φορά ανάλογα με τις διατροφικές συνήθειες του τόπου τους.
Μαθε πως να αδειαζεις σωστα τις ντοματες.