Διαγωνισμός

“Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό. Εγγραφείτε στο Newsletter του argiro.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα! 3 από εσάς θα κερδίσουν από μία γάστρα! Καλη Επιτυχία”

Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εγγραφείτε στο newsletter, συμπληρώνωντας την παρακάτω φόρμα αφού διαβάσετε προσεκτικά τους όρους συμμετοχής:

Οι νικητές θα βγουν με κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στο Facebook στην επίσημη σελίδα μου.

Έναρξη διαγωνισμού: 05/02 (Τρίτη) 19:00 μ.μ.
Λήξη διαγωνισμού: 06/02 (Τετάρτη) στις 18:50 μ.μ.
Κλήρωση νικητών: 06/02 (Τετάρτη) στις 19:00 μ.μ.

Όροι διαγωνισμού:

  • Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι απαραίτητη η αποδοχή των όρων και η άρτια συμπλήρωση της φόρμας έχοντας πρώτα διαβάσει τους όρους πολιτικής του Argiro.gr .
  • Με την συμμετοχή σας συμφωνείτε να λαμβάνετε το ενημερωτικό newsletter που αποστέλνετε δύο φορές την εβδομάδα.
  • Από την κλήρωση θα προκύψει ένας (1) νικητής και ένας (1) επιλαχόντας.
  • Οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι άνω των 18 ετών.
  • Το δώρο είναι (3) τρείς γάστρες με (3) τρείς νικητές (Μία ανά).
  • Για την παραλαβή του δώρου, ο/η τυχερός/ή αλλά και ο επιλαχών θα κληθούν να αποστείλουν τα στοιχεία τους σε προσωπικό μήνυμα στο επίσημο email του www.argiro.gr “info@argiro.gr” εντός 15 ημερών από τη μέρα της κλήρωσης έχοντας πρώτα αποδεχτεί τους όρους επικοινωνίας και προσωπικών δεδομένων του Argiro.gr όπως έχουν αναρτηθεί στην σελίδα πολιτικής της ιδίας.
  • Σε περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία με το νικητή του διαγωνισμού εντός χρονικού διαστήματος 15 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα της κλήρωσης, το πρόσωπο αυτό χάνει οριστικά το δικαίωμά του επί του σχετικού δώρου. Το σχετικό δώρο μεταφέρεται αυτόματα στον επιλαχόντα.
  • Aν δεν έχει καταστεί δυνατή και η επικοινωνία με τον επιλαχόντα εντός χρονικού διαστήματος 15 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα της κλήρωσης το πρόσωπο αυτό χάνει οριστικά το δικαίωμά του επί του σχετικού δώρου.
  • Οι νικητές αναρτούνται την επόμενη της κλήρωσης στην εξής σελίδα : https://www.argiro.gr/2018/01/nikites-diagonismon/

Εγγραφείτε στο Newsletter του Argiro.gr

* indicates requiredΟ ισότοπος ARGIRO.GR E.E θα χρησιμοποιήσει τα emails των εγγεγραμμένων χρηστών, αποκλειστικά για την αποστολή ενημερωτικών newsletter και των προσφορών μας.


Τα emails των εγγεγραμμένων χρηστών δεν θα δοθούν ποτέ σε τρίτους και φυλάσσονται στην πλατφόρμα του mailchimp για 5 χρόνια. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να απ εγγραφείτε πατώντας στο κάτω μέρος κάθε newsletter μας το κουμπί Unsubscribe ( Απ εγγραφή) το οποίο έχει αποστολή από το www.argiro.gr. Μπορείτε να δείτε την πολιτική απορρήτου μας στο https://argiro.gr/cookie-policy/

Χρησιμοποιούμε το Mailchimp ώς πλατφόρμα αποστολής email και marketing. Πατώντας το πλήκτρο subscribe, αποδέχεστε ότι τα στοιχεία σας θα μεταφερθούν στο Mailchimp. Διαβάστε την πολιτική χρήσης του Mailchimp εδώ.