Νέος διαγωνισμός

με δώρο ένα Pyramis Set Gourmet και πέντε πακέτα με προϊόντα ΤΟΠ!

«Μαριναρισμένο χοιρινό στη γάστρα με πατάτες και ξίδι ΤΟΠ με πορτοκάλι ή Μπριζολάκια με λαχανικά στο τηγάνι με ξίδι ΤΟΠ φράουλα; Πες μας ποια συνταγή θα μαγειρέψεις την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου για το έτερον ήμισυ και μπες στην κλήρωση για να κερδίσεις ένα σετ μαγειρικών σκευών ή 5 πακέτα με προϊόντα ΤΟΠ!»

Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να διαλέξετε την αγαπημένη σας συνταγή και να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα αφού διαβάσετε προσεκτικά τους όρους συμμετοχής:

Οι νικητές θα βγουν με κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στο Facebook στην επίσημη σελίδα μου.

Έναρξη διαγωνισμού:11/02 (Δευτέρα) 19:00 μ.μ.
Λήξη διαγωνισμού: 14/02 (Πέμπτη) στις 18:50 μ.μ.
Κλήρωση νικητών: 14/02 (Πέμπτη) στις 19:00 μ.μ.

Όροι διαγωνισμού:

  • Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι απαραίτητη η αποδοχή των όρων και η άρτια συμπλήρωση της φόρμας.
  • Από την κλήρωση θα προκύψει ένας (1) νικητής των Pyramis Set Gourmet, πέντε (5) νικητές από ένα πακέτο προιόντα ΤΟΠ και δύο (2) επιλαχόντες.
  • Οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι άνω των 18 ετών.
  • Για την παραλαβή του δώρου, ο/η τυχερός/ή αλλά και ο επιλαχών θα κληθούν να αποστείλουν τα στοιχεία τους σε προσωπικό μήνυμα στο επίσημο email του www.argiro.gr «info@argiro.gr» εντός 15 ημερών από τη μέρα της κλήρωσης έχοντας πρώτα αποδεχτεί τους όρους επικοινωνίας και προσωπικών δεδομένων του Argiro.gr όπως έχουν αναρτηθεί στην σελίδα πολιτικής της ιδίας.
  • Σε περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία με το νικητή του διαγωνισμού εντός χρονικού διαστήματος 15 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα της κλήρωσης, το πρόσωπο αυτό χάνει οριστικά το δικαίωμά του επί του σχετικού δώρου. Το σχετικό δώρο μεταφέρεται αυτόματα στον επιλαχόντα.
  • Aν δεν έχει καταστεί δυνατή και η επικοινωνία με τον επιλαχόντα εντός χρονικού διαστήματος 15 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα της κλήρωσης το πρόσωπο αυτό χάνει οριστικά το δικαίωμά του επί του σχετικού δώρου.
  • Οι νικητές αναρτούνται την επόμενη της κλήρωσης στην εξής σελίδα : https://www.argiro.gr/2018/01/nikites-diagonismon/

 

ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ
Συμφωνώ με την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του παρόντος διαδικτυακού τόπου