Rice pudding

Rice pudding with mastic and cinnamon is a classic traditional dessert, passed down from generation to generation.

Easy
0:35

6 bowls

5 minutes

30 minutes

Rice Pudding

Ingredients

Ingredients

Instructions

  1. Wash the rice and drain it.
  2. Boil water in a pot, add salt. The ratio of water to rice is 3:1
  3. Once the water comes to a boil, add the rice.
  4. Simmer for 12 minutes, over very low heat, until the rice bursts.
  5. Add the milk, sugar and mastic, and stir.
  6. When the rice is cooked, dissolve the cornstarch in half a cup of cold water and, while stirring, pour it into the pot.
  7. Simmer for a while until it starts to thicken.
  8. While it is hot, divide the mixture into 6 bowls or 6 tall glasses.
  9. Let it cool and then refrigerate.
  10. After it cools, sprinkle with cinnamon just before serving.
  11. Serve hot or cold, depending on preference.

ρυζόγαλο - ρυζόγαλο Αργυρώ - ρυζόγαλο της γιαγιάς - ρυζόγαλο για αρχάριους - ρυζόγαλο συνταγή - Αργυρώ ρυζόγαλο συνταγή - συνταγή ρυζόγαλο - ρυζόγαλο Αργυρώς - ρυζόγαλο Αργυρώ Μπαρμπαρίγου - ρυζόγαλο Μπαρμπαρίγου - συνταγή για ρυζόγαλο - παραδοσιακό ρυζόγαλο - ρυζόγαλο με άνθος αραβοσίτου - ρύζι για ρυζόγαλο - ρυζόγαλο θερμίδες - δοσολογία για ρυζόγαλο - ρυζόγαλα - ρυζόγαλο παραδοσιακό - κλασικό ρυζόγαλο - εύκολο ρυζόγαλο - ρυζόγαλο συνταγή παραδοσιακή - συνταγή για ρυζόγαλο κλασικό - ρυζόγαλο συνταγή απλή - ρυζόγαλο συνταγή με άνθος αραβοσίτου - το πιο εύκολο ρυζόγαλο - ρυζόγαλο εύκολο - κλασικό ρυζόγαλο συνταγή

Privacy