Αλμυρό τσιζκέικ, της Γιώτας Χαλυβοπούλου

Αλμυρό τσιζκέικ, της Γιώτας Χαλυβοπούλου

Υλικά

1 πακέτο ψίχα τοστ
200 γρ. τυρί κρέμα
500 γρ. φιλέτο κοτόπουλο
2 κ.σ. μουστάρδα
5 κ.σ. μαγιονέζα
2 κ.σ. κέτσαπ
αλάτι
πιπέρι
λίγο κάρυ
λίγο βούτυρο
ντοματάκια μικρά για τη διακόσμηση


Εκτέλεση

Βάζω στο μπλέντερ το ψωμί μαζί με λίγο βούτυρο για να γίνει ένα μείγμα που θα το χρησιμοποιήσω σαν βάση.

Βράζω το φιλέτο κοτόπουλο και το ψιλοκόβω. Προσθέτω τη μουστάρδα, τη μαγιονέζα, την κέτσαπ και τα μπαχαρικά.

Βάζω σε ένα τσέρκι το μισό ψωμί και το πατάω για να γίνει μία λεία βάση. Προσθέτω το μισό μείγμα κότας. Ξανά ψωμί, ξανά κότα, ξανά ψωμί και τέλος αλείφω το τυρί κρέμα.

Βάζω στο ψυγείο για 2 ώρες να σφίξει. Μόλις το βγάλω προσθέτω τα μικρά ντοματάκια.