Cheesecake, της Ράνιας Καραγιάννη

Cheesecake, της Ράνιας Καραγιάννη

Υλικά

Για τη βάση
1 πακέτο μπισκότα digestive
150 γραμ. λιωμένο βούτυρο

Για την κρέμα
400γραμ. τυρί κρέμα
200γραμ. γιαούρτι
200 ml κρέμα γάλακτος πλήρης
3 κ.σ ζάχαρη άχνη

μαρμελάδα βύσσινο


Εκτέλεση

Για τη βάση 
Βάζουμε στο μπλέντερ τα μπισκότα και έπειτα τα τοποθετούμε σ΄ένα σκεύος όπου προσθέτουμε και το λιωμένο βούτυρο. Τ’ ανακατεύουμε καλά.

Για την κρέμα
Προσθέτουμε όλα τα υλικά σ’ ένα σκεύος και τα χτυπάμε με το μίξερ μέχρι να γίνουν μια αφράτη κρέμα.

Για το στήσιμο
Σε ποτήρι βάζουμε λίγο από το μπισκότο, την κρέμα και τέλος τη μαρμελάδα.