Δροσερό γλύκισμα με μπισκότα, της Ειρήνης Τεμπλαλέξη

Δροσερό γλύκισμα με μπισκότα, της Ειρήνης Τεμπλαλέξη

Υλικά

2 πακέτα μπισκότα Παπαδοπούλου τετράγωνα,
2 φακελάκια άνθος αραβοσίτου στιγμής,
1 φακελάκι κρέμα ζαχαροπλαστικής μιλφέιγ,
1,5 λίτρο γάλα,
2 φακελάκια ζελέ μπανάνα


Εκτέλεση

Σε ένα μπολ ρίχνουμε το γάλα μαζί με τις κρέμες γιώτης και μιλφέιγ.
Χτυπάμε με το μίξερ για πέντε λεπτά.

Στρώνουμε σε ταψί μια στρώση μπισκότα και από πάνω βάζουμε τη μισή κρέμα, ξανά μπισκότα και ξανά την υπόλοιπη κρέμα.
Βάζουμε το γλυκό στο ψυγείο.

Μετά από μια ώρα ετοιμάζουμε το ζελέ μπανάνα, όπως γράφει πάνω στο κουτί.
Ρίχνουμε το ζελέ πάνω στην κρέμα και το βάζουμε ξανά στο ψυγείο.