Ελίτσες της θείας Πόπης, της Ντέμυς Αναστασοπούλου

Ελίτσες της θείας Πόπης, της Ντέμυς Αναστασοπούλου

Υλικά

1 κούπα χυμό πορτοκάλι
1 κούπα σπορέλαιο
250 γρ. φαρίνα
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
ελιές πράσινες γεμιστές με πιπεριά


Εκτέλεση

Αναμειγνύουμε το χυμό, το σπορέλαιο, το αλεύρι και το πιπέρι μέχρι να έχουμε μια ζύμη που δεν κολλάει στα χέρια.

Πλάθουμε μπαλάκια και τα γεμίζουμε με μια ελιά το καθένα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς C μέχρι να ροδίσουν.

Ένα υπέροχο νηστίμο σνακ για όλες τις ώρες.