Εύκολο τυρόψωμο με φρέσκο κρεμμυδάκι και κατίκι, της Τζίνας Καραθανάση

Εύκολο τυρόψωμο με φρέσκο κρεμμυδάκι και κατίκι, της Τζίνας Καραθανάση

Υλικά

300 γραμ. κατίκι
500 γραμ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
5 αυγά
1 ποτηράκι του κρασιού λαδι
1 κ.σ  μπέικιν πάουντερ
1 κρεμμυδάκι φρέσκο (ψιλοκομμένο)
αλάτι,
πιπέρι,
χλιαρό νερό (όσο πάρει για να γίνει ο χυλός)


Εκτέλεση

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά, και φτιάχνουμε μαλακό χυλό.

Αν θέλουμε, βάζουμε και λίγο γάλα. Βουτυρώνουμε με βιτάμ το ταψί, στρώνουμε με λαδόκολλα, ρίχνουμε το χυλό, και ψήνουμε στους 180 βαθμούς C, για 45 με 50 λεπτά.

Καλή όρεξη !!!!!