Φιλέτο ψάρι με σπανάκι, της Τζίνας Καραθανάση

Φιλέτο ψάρι με σπανάκι, της Τζίνας Καραθανάση

Υλικά

4 φιλέτα ψάρι
ντομάτα φρέσκια
4 baby πατάτες
2 σκελίδες σκόρδο
2 κούπες σπανάκι κομμένο
λάδι
κρεμμυδάκι
άνηθο
1 ½ κούπα νερό

 


Εκτέλεση

Σοτάρουμε το σπανάκι, τα κρεμμυδάκια και τον άνηθο σε 3 κ.σ λάδι για 3 λεπτά. Μετά, προσθέτουμε τις πατάτες κομμένες και τη ντομάτα, το σκόρδο, τα φιλέτα και 1 ½ κούπα νερό. Αλατίζουμε. Σκεπάζουμε και ψήνουμε για 10-15 λεπτά.

Καλή όρεξη