Γλυκό ψυγείου, της Ελένης Βερούση

Γλυκό ψυγείου, της Ελένης Βερούση

Υλικά

2 πακέτα μπισκότα πτι -μπερ
1 λίτρο γάλα
250 γρ. μαργαρίνη
6 κ.σ κορν-φλάουρ
8 κ.σ ζάχαρη
1 κουβερτούρα
1 έτοιμη σαντιγύ
1 ζαχαρούχο γάλα


Εκτέλεση

Σπάμε τα μπισκότα ανώμαλα (υπολογίστε περίπου στα τρία κάθε μπισκότο ) και τα τοποθετούμε σε ένα ταψί.

Βάζουμε το γάλα με το κορν φλάουρ και ρίχνουμε τη μαργαρίνη, τη ζάχαρη και 3 με 4 κομμάτια από την κουβερτούρα (το υπόλοιπο το κρατάμε για στόλισμα μετά).

Ρίχνουμε την καυτή κρέμα πάνω από τα μπισκότα και αφήνουμε να κρυώσει το γλυκό.

Χτυπάμε καλά σε ένα μπολ την σαντιγυ ρίχνουμε σιγά σιγά και το ζαχαρούχο γάλα.

Όταν κρυώσει το γλυκό στρώνουμε και την σαντιγύ μας από πάνω.

Και τέλος τρίβουμε με τρίφτη την υπόλοιπη κουβερτούρα μας από πάνω. Τοποθετούμε το γλυκό στο ψυγείο περίπου για 2-3 ώρες !!!!!

Καλή επιτυχία !!!!!