
Κατσικάκι λεμονάτο με πατάτες τηγανιτές, της Τζίνας Καραθανάση
Υλικά
κατσικάκι που περίσσεψε από τη σούβλα ή από το φούρνο
πατάτες (για να τηγανίσουμε)
χυμό λεμονιού
άνηθο
corn flour
λάδι
αλάτι
πιπέρι
2 αυγά

Εκτέλεση
Σοτάρουμε το κατσικάκι στην κατσαρόλα με λάδι για 5 λεπτά.
Προσθέτουμε τον άνηθο. Σε 2 κούπες νερό διαλύουμε 2 κ.σ. corn flour.
Χτυπάμε στο μούλτι τα 2 αυγά με το χυμό λεμόνι και τα προσθέτουμε στην κατσαρόλα μαζί με το κορν φλάουρ. Βράζουμε 2 λεπτά και έτοιμο.
Σερβίρουμε με τηγανιτές πατάτες.