Κατσικάκι λεμονάτο με πατάτες τηγανιτές, της Τζίνας Καραθανάση

Κατσικάκι λεμονάτο με πατάτες τηγανιτές, της Τζίνας Καραθανάση

Υλικά

κατσικάκι που περίσσεψε από τη σούβλα ή από το φούρνο
πατάτες (για να τηγανίσουμε)
χυμό λεμονιού
άνηθο
corn flour
λάδι
αλάτι
πιπέρι
2 αυγά

 


Εκτέλεση

Σοτάρουμε το κατσικάκι στην κατσαρόλα με λάδι για 5 λεπτά.

Προσθέτουμε τον άνηθο. Σε 2 κούπες νερό διαλύουμε 2 κ.σ. corn flour.

Χτυπάμε στο μούλτι τα 2 αυγά με το χυμό λεμόνι και τα προσθέτουμε στην κατσαρόλα μαζί με το κορν φλάουρ. Βράζουμε 2 λεπτά και έτοιμο.

Σερβίρουμε με τηγανιτές πατάτες.