Κεφτεδάκια νηστίσιμα από φασόλια, της Ειρήνης Διαγούπη

Κεφτεδάκια νηστίσιμα από φασόλια, της Ειρήνης Διαγούπη

Υλικά

250 γρ.φασόλια μέτρια
100 γρ. φρυγανια τριμμένη
1 κρεμμύδι τριμμένο
λίγο δυόσμο
λίγο μαϊντανό
αλάτι
πιπέρι
ελαιόλαδο για το τηγάνι.


Εκτέλεση

Μουλιάζουμε τα φασόλια από το προηγούμενο βράδυ και τα περνάμε από το μπλέντερ με λίγο νερό, μέχρι να πολτοποιηθούν τελείως.

Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και τα πλάθουμε κεφτεδάκια.

Τα τηγανίζουμε σε καυτό λαδι.